Πρόγραμμα Ημερίδας Meat Place Tour Ιωάννινα

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Στο ξενοδοχείο Du Lac Α. Μιαούλη & ‘Ικκου 10.00 π.μ.

10:00 Προσέλευση

10:15 Έναρξη ημερίδας
Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων
• Θεόδωρος Δημητριάδης, Διευθύνων σύμβουλος o.mind Creatives και εκδότης περιοδικού Meat Place.
• Εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Κρεοπωλών Ιωαννίνων.
• Ιωάννης Σκούφος, καθηγητής Υγιεινής και Φυσιολογίας των ζώων, Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, ΤΕΙ Ηπείρου

10.30 Παρουσίαση της 2ης διοργάνωσης της έκθεσης κρέατος MEAT DAYS 2013.
• Αντώνης Μοσχονίδης, Marketing Director o.mind Creatives.

10.45 Βράβευση των εταιρειών που συμμετείχαν στην 1η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας , “Βραβεία Ποιότητας Meat Days 2012”.

1ο Μέρος Αλλαγές που επιφέρει η Νομοθεσία στον κλάδο του κρέατος. Ευκαιρίες και προκλήσεις.

10.50 «Οι απαιτήσεις του νέου Κώδικα Τροφίμων για τα κρεοπωλεία και τις βιομηχανίες»
• Ιωάννης Αμβροσιάδης, Καθηγητής Κτηνιατρικής Α.Π.Θ.

11.10 «Νέες Αγορανομικές και Υγειονομικές Διατάξεις για τα κρεοπωλεία. Τα νέα δεδομένα για τη λιανική πώληση κρέατος»
• Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος – Μικροβιολόγος, Διευθυντής ΣΠΑΚΒΕ.

11:30 Ερωτήσεις

11:40 Κλείσιμο 1ου μέρους

11:40 – 12:00 Διάλειμμα

2ο Μέρος Το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος και η προοπτική του κλάδου των κρεοπωλών

12:00 «Ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στην υπηρεσία του κρεοπώλη»
• Γιώργος Κακαβάς, Γενικός Διευθυντής εταιρείας Biztec computer science innovations

12.20 «Το παραδοσιακό κρεοπωλείο, κοντά στο σύγχρονο καταναλωτή»
• Σωτήρης Ράγκος, Τμήμα Πωλήσεων εταιρείας Bizerba Hellas

12.40 «Συσκευασία κρέατος: Τεχνολογία και εφαρμογές»
• Ντίνος Μάτσος, Υπεύθυνος Πωλήσεων εταιρείας Multivac

13.00 «Φυσικός φωτισμός με μηδενική κατανάλωση ρεύματος για κρεοπωλεία και εργαστήρια»
• Σπύρος Ζαφειρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ktisissol

13:10 «Ελεγχόμενη ποιοτική διαδρομή Ελληνικού κρέατος. Ένα πρότυπο το οποίο ενώνει τον πρωτογενή τομέα με το πιάτο του καταναλωτή»
• Νίκος Κασαλιάς, εταιρείες SCG και FTS.

13:30 Ανοιχτή συζήτηση για το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων και του Σωματείου Κρεοπωλών Ιωαννίνων.

14:00
Συμπεράσματα – Κλείσιμο ημερίδας

Μετά το πέρας της ημερίδας θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Διοργάνωση: Περιοδικό Meat Place

Με την ευγενική υποστήριξη του Σωματείου Κρεοπωλών Ιωαννίνων

Χορηγοί οι εταιρείες Νιτσιάκος, Mercedes-Benz, Bizerba Hellas, Biztec, Multivac, Ktisissol Group, SCG, FTS, Φραγκούλης, Topigs

Το ξενοδοχείο Du Lac βρίσκεται στην Α. Μιαούλη & ‘Ικκου (τηλ. 26510 59100)

Για να κατεβάσετε και να τυπώσε το πρόγραμμα  του Meat Place Tour στα Ιωάννινα

You might also like