Πρόγραμμα Ημερίδας Meat Place Tour Κοζάνη

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας Δ.Δ. Κοίλων 17.00 μ.μ.

17:00 Προσέλευση

17:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων
• Θεόδωρος Δημητριάδης, Διευθύνων σύμβουλος o.mind Creatives και εκδότης περιοδικού Meat Place.
• Εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Κρεοπωλών Κοζάνης.

17.30 Παρουσίαση της 2ης διοργάνωσης της έκθεσης κρέατος MEAT DAYS 2013.
• Αντώνης Μοσχονίδης, Marketing Director o.mind Creatives.

17.45 Βράβευση των εταιρειών που συμμετείχαν στην 1η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας , “Βραβεία Ποιότητας Meat Days 2012”.

1ο Μέρος Αλλαγές που επιφέρει η Νομοθεσία στον κλάδο του κρέατος. Ευκαιρίες και προκλήσεις.

17.50 «Οι απαιτήσεις του νέου Κώδικα Τροφίμων για τα κρεοπωλεία και τις βιομηχανίες»
• Ιωάννης Αμβροσιάδης, Καθηγητής Κτηνιατρικής Α.Π.Θ.

18.10 «Νέες Αγορανομικές και Υγειονομικές Διατάξεις για τα κρεοπωλεία. Τα νέα δεδομένα για τη λιανική πώληση κρέατος»
• Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος – Μικροβιολόγος, Διευθυντής ΣΠΑΚΒΕ.

18:30 Ερωτήσεις

18:45 Κλείσιμο 1ου μέρους

18:45 – 19.00 Διάλειμμα

2ο Μέρος Το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος και η προοπτική του κλάδου των κρεοπωλών

19:00 «Ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στην υπηρεσία του κρεοπώλη»
• Γιώργος Κακαβάς, Γενικός Διευθυντής εταιρείας Biztec computer science innovations

19.20 «Το παραδοσιακό κρεοπωλείο, κοντά στο σύγχρονο καταναλωτή»
• Σωτήρης Ράγκος, Τμήμα Πωλήσεων εταιρείας Bizerba Hellas

19.40 «Συσκευασία κρέατος: Τεχνολογία και εφαρμογές»
• Ντίνος Μάτσος, Υπεύθυνος Πωλήσεων εταιρείας Multivac

20.00 «Ελεγχόμενη ποιοτική διαδρομή Ελληνικού κρέατος. Ένα πρότυπο το οποίο ενώνει τον πρωτογενή τομέα με το πιάτο του καταναλωτή»
• Νίκος Κασαλιάς, εταιρείες SCG και FTS.

20:20 Ανοιχτή συζήτηση για το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων και του Σωματείου Κρεοπωλών Κοζάνης.

21:00 Συμπεράσματα – Κλείσιμο ημερίδας

Μετά το πέρας της ημερίδας θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Διοργάνωση: Περιοδικό Meat Place

Με την ευγενική υποστήριξη του Σωματείου Κρεοπωλών Κοζάνης

Χορηγοί οι εταιρείες Mercedes-Benz, Bizerba Hellas, Biztec, Multivac, Ktisissol Group, SCG, FTS, Φραγκούλης, Topigs

Για να κατεβάσετε και να τυπώσε το πρόγραμμα  του Meat Place Tour στην Κοζάνη

You might also like