Πρόγραμμα Ημερίδας Meat Place Tour Λάρισα

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Στο Επιμελητήριο Λάρισας 10.00 π.μ.

10:00 Προσέλευση

10:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων
• Θεόδωρος Δημητριάδης, Διευθύνων σύμβουλος o.mind Creatives και εκδότης περιοδικού Meat Place.
• Χρήστος Πάσχος, Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Συντεχνίας Κρεοπωλών Λάρισας.

10.30 Παρουσίαση της 2ης διοργάνωσης της έκθεσης κρέατος MEAT DAYS 2013.
• Αντώνης Μοσχονίδης, Marketing Director o.mind Creatives.

1ο Μέρος Αλλαγές που επιφέρει η Νομοθεσία στον κλάδο του κρέατος. Ευκαιρίες και προκλήσεις.

10.40 «Οι απαιτήσεις του νέου Κώδικα Τροφίμων για τα κρεοπωλεία και τις βιομηχανίες»
• Αλέξανδρος Γκόβαρης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

11.00 «Νέες Αγορανομικές και Υγειονομικές Διατάξεις για τα κρεοπωλεία. Τα νέα δεδομένα για τη λιανική πώληση κρέατος»
• Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος – Μικροβιολόγος, Διευθυντής ΣΠΑΚΒΕ.

11:15 Ερωτήσεις

11:30 Κλείσιμο 1ου μέρους

11:30 – 11.50 Διάλειμμα

2ο Μέρος Το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος και η προοπτική του κλάδου των κρεοπωλών

11:50 «Η TOPIGS δημιουργεί προστιθέμενη αξία στην εγχώρια παραγωγή»
• Ιωάννης Γ. Ξανθάκος, Τεχνικός Σύμβουλος εταιρείας TOPIGS Hellas

12:00 «Ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στην υπηρεσία του κρεοπώλη»
• Γιώργος Κακαβάς, Γενικός Διευθυντής εταιρείας Biztec computer science innovations

12.10 «Το παραδοσιακό κρεοπωλείο, κοντά στο σύγχρονο καταναλωτή»
• Σωτήρης Ράγκος, Τμήμα Πωλήσεων εταιρείας Bizerba Hellas

12.20 «Συσκευασία κρέατος: Τεχνολογία και εφαρμογές»
• Ντίνος Μάτσος, Υπεύθυνος Πωλήσεων εταιρείας Multivac

12.30 «Ελεγχόμενη ποιοτική διαδρομή Ελληνικού κρέατος. Ένα πρότυπο το οποίο ενώνει τον πρωτογενή τομέα με το πιάτο του καταναλωτή. Παρουσίαση έρευνας για την κατανάλωση αλλαντικών στην Ελλάδα»
• Νίκος Κασαλιάς, εταιρείες SCG και FTS.

12:45 Ανοιχτή συζήτηση για το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων και της Συντεχνίας Κρεοπωλών Λάρισας.

13:30 Συμπεράσματα – Κλείσιμο ημερίδας

Μετά το πέρας της ημερίδας θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Διοργάνωση: Περιοδικό Meat Place

Με την ευγενική υποστήριξη της Συντεχνίας Κρεοπωλών Λάρισας & του Επιμελητήριου της Λάρισας Παπακυριαζή 44 (τηλ. επικοινωνίας: 2410 255388)

Χορηγοί οι εταιρείες Mercedes-Benz, Bizerba Hellas, Biztec, Multivac, Ktisissol Group, Topigs, SCG, FTS, Φραγκούλης,

Για να κατεβάσετε και να τυπώσε το πρόγραμμα  του Meat Place Tour στην Λάρισα

You might also like