Το Ηράκλειο, ο 8ος σταθμός του Meat Place Tour – Πρόσκληση

Η Κρήτη είναι ο 8ος σταθμός του Meat Place Tour, που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό για την αγορά κρέατος Meat Place. Οι κρεοπώλες της Μεγαλονήσου θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική ημερίδα που στοχεύει να τους ενημερώσει για τις νέες νομοθεσίες της αγοράς κρέατος και των κρεοπωλείων.

Υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη και φιλοξενία του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου και του Επιμελητηρίου Ν. Ηρακλείου, στην αίθουσα Καστελάκη που παραχωρεί το Επιμελητήριο για την διεξαγωγή της ημερίδας.

Σ’ αυτή έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν κρεοπώλες, παραγωγοί, εκπρόσωποι εταιρειών και φορείς και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει για τις νέες νομοθεσίες και ευκαιρίες που δημιουργούνται για τον κλάδο, καθώς επίσης και για νέους εξοπλισμούς καταστημάτων και βιομηχανιών, που θα βελτιώσουν και θα εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις σας.

Αναλυτικότερα τα θέματα που θα θίξουν οι ειδικοί επί των συγκεκριμένων ζητημάτων είναι τα εξής:
-Νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις
-Νέος Κώδικας Τροφίμων & Ποτών
-Παρουσίαση έρευνας για την κατανάλωση αλλαντικών και κρέατος στην Ελλάδα.
-Τεχνολογίες – Μηχανοργάνωση
-Επεξεργασία – Συσκευασία – Ζύγιση

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν και μετά το πέρας της θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους παρευρισκομένους. Για να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία του περιοδικού Meat Place στο τηλέφωνο 210 9010040 και να δηλώσετε πόσα άτομα σκοπεύετε να παραβρεθείτε. Υπεύθυνη κ. Σοφία Κατσαρδή.

Στο Επιμελητήριο Ν. Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελάκη)
Ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ.

Το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην Παγκρήτια ενημερωτική ημερίδα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Επιμελητήριο του Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελάκη) στις 10.00 το πρωί με σκοπό την ενημέρωση σας για τις νέες νομοθεσίες που αφορούν την αγορά κρέατος.

Διοργάνωση περιοδικό Meat Place

Με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου & του Επιμελητηρίου Ν. Ηρακλείου

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου βρίσκεται επί της οδού Κορωναίου 9 (τηλ. επικοινωνίας: τηλ. 2810247018)

You might also like