Νο 35 ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

  • Απολογισμός των Meat Place Tour που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στα Ιωάννινα, στην Κοζάνη και στη Λάρισα.
  • Συντέντευξη «Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος είναι έτοιμη για δράση» Ελευθέριος Γίτσας Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος
  • Άρθρο του Καθηγητή κ. Ιωάννη Αμβροσιάδη. Διευκρινήσεις για τον κανονισμό 1129/2011 που τέθηκε σε ισχύ από 1η Ιουνίου.
  • Άρθρο των κ.κ. Ν. Σολωμάκου, Α. Πεξαρά και Α. Γκόβαρη.Αιθέρια ελαία στη διατροφή των ζώων και πώς επιδρούν στην υγιεινή κατάσταση του παραγόμενου κρέατος.
  • Άρθρο του κ. Αλέξανδρου Ζαγορίτη.Προβλήματα και προοπτικές της Ελληνικής κρεατοπαραγωγικής βοοτροφίας.
  • Παρουσίαση εταιρείας Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ. Σε καιρούς κρίσης εισήλθε δυναμικά στην αγορά κουνελιού και γαλοπούλας .
  • Παρουσίαση εταιρείας BIOGRECO. Βιολογικό κοτόπουλο «bioGReco». Από τους ελαιώνες της Λακωνίας στο πιάτο σας.
  • Παρουσίαση εταιρείας Αφοί Κασσάκη ΟΕ. Κρητικά παραδοσιακά αλλαντικά με ατόφια γεύση.
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες

You might also like