BIZERBA: Το κρεοπωλείο Δούρος στη Ναύπακτο εξοπλίστηκε με ζυγιστικά συστήματα ΚΗΙΙ από την CRC

Η πόλη της Ναυπάκτου είναι γνωστή για τις φυσικές ομορφιές και το ιδιαίτερο τοπίο της που προσελκύει όλο το χρόνο χιλιάδες επισκέπτες προσφέροντας τους ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες.

Το νέο κρεοπωλείο της οικογένειας Δούρου στην πλατεία Πία, προσφέρει αντίστοιχα  ποιοτικά προϊόντα κρέατος στην περιοχή, επεξεργασμένα στη κάθετη μονάδα της επιχείρησης που φτάνουν στο καταναλωτή με ξεχωριστή φροντίδα.

Γι’ αυτό το νέο βήμα της η οικογένεια Δούρου επέλεξε ως στρατηγικό συνεργάτη την BIZERBA με τα καταξιωμένα συστήματα ΚΗ ΙΙ-Class. Την υλοποίηση ανέλαβε η εταιρεία CRC πιστοποιημένος συνεργάτης της Bizerba Hellas στην περιοχή της Αχαΐας.

Στο μικρό διάστημα λειτουργίας του καταστήματος, οι καταναλωτές τίμησαν την ξεχωριστή αυτή προσπάθεια απολαμβάνοντας μια εντελώς καινούργια αγοραστική εμπειρία.

«Η δραστηριοποίησή μας στον κλάδο της επεξεργασίας κρέατος ξεκίνησε το 1979. Στην πορεία των 35 χρόνων γνωρίσαμε πολύ καλά τα ξεχωριστά μυστικά που είναι απαραίτητα, ώστε να φτάνει το προϊόν στο τραπέζι του καταναλωτή στην καλύτερη ποιότητα. Αυτή τη γνώση και εμπειρία αποφασίσαμε να τη μοιραστούμε απευθείας με τους καταναλωτές της πόλης μας. Σύντομα αυτή την προσπάθεια, στοχεύουμε να την επεκτείνουμε σε περισσότερα σημεία.  Η BIZERBA και η  CRC με τα πρωτοπόρα συστήματα και την γνώση των ανθρώπων τους, μας βοηθούν  σημαντικά ώστε να φροντίζουμε τον πελάτη μας με σωστή ποιότητα υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Δούρος.

Η BIZERBA και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της, με καινοτόμες ιδέες και λύσεις, βρίσκονται διαρκώς δίπλα στην επιχείρηση και τον καταναλωτή πηγαίνοντας την αγοραστική εμπειρία ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

You might also like