ΠΟΚΚ: Προχωρά σε συμφέρουσα συμφωνία με εταιρεία παροχής ενέργειας

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί μια πολύ καλή και συμφέρουσα συμφωνία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ με εταιρεία παροχής ενέργειας σε πολύ προσιτές τιμές, όπως ανέφερε στο MEAT PLACE ο πρόεδρος της κ. Σταύρος Πέρρος. Το σημαντικό μέρος της είναι, όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά, ότι θα εμπερικλείει και τη διαχείριση – διάθεση των υποπροϊόντων C3. Η συμφωνία αυτή αφορά τους κρεοπώλες και τα Σωματεία της Ηπειρωτικής Ελλάδος.

Ήδη γίνονται συζητήσεις και όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προχωρήσει η συνεργασία. Έτσι η διοίκηση της Ομοσπονδίας καλεί τα Σωματεία – μέλη της να περιμένουν τις εξελίξεις και να μην προχωρήσουν αυτόνομα σε συμφωνία με οποιαδήποτε εταιρεία παροχής ενέργειας μιας και ήδη η ΠΟΚΚ έχει προχωρήσει τις διαδικασίες και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Μην προχωρήσουν σε σύναψη συμφωνιών αν δεν ρωτήσουν τα κατά τόπους Σωματεία της Ηπειρωτικής χώρας, τα οποία θα ενημερωθούν με τη σειρά τους την ερχόμενη εβδομάδα από την διοίκηση της ΠΟΚΚ. Η συμφωνία αυτή θα αφορά τα κρεοπωλεία που είναι μέλη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέρρος.

You might also like