2ο MEAT PLACE TOUR: Την Τετάρτη, 30/3 στη Χαλκίδα και την Κυριακή, 3/4 στην Πάτρα

Η εταιρεία o.mind creatives και το περιοδικό MEAT PLACE διοργανώνουν το 2ο MEAT PLACE TOUR 2016 με κεντρικό θέμα «Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση».

Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη, 30 Μαρτίου στη Χαλκίδα. Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Διεύθυνση: Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα) στις 17.00 μ.μ. με την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας και με την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) στις 10.00 π.μ. με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρεοπωλών Πατρών «Οι Ταξιάρχες».

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για φοιτητές και σπουδαστές του συγκεκριμένου αντικειμένου.

Οι ημερίδες απευθύνονται στα κρεοπωλεία, στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, στις βιοτεχνίες, στις βιομηχανίες, στους παραγωγούς και στους κτηνοτρόφους.

Ομιλητές είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του κρέατος και της επεξεργασίας του, κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ και της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής καθώς και στελέχη επιχειρήσεων από τον τομέα του εξοπλισμού και της τεχνολογίας.

 

Πρόγραμμα ημερίδων MEAT PLACE TOUR 2016

 

  • Χαλκίδα – Τετάρτη, 30 Μαρτίου
  • Πάτρα – Κυριακή, 3 Απριλίου
  • Ξάνθη – Κυριακή, 10 Απριλίου
  • Βέροια – Τετάρτη, 13 Απριλίου
  • Βόλος – Κυριακή, 17 Απριλίου
  • Αθήνα – Κυριακή, 22 Μαΐου
  • Ρόδος – Κυριακή, 5 Ιουνίου
  • Θεσσαλονίκη – Τετάρτη, 8 Ιουνίου
  • Ηράκλειο – Τετάρτη, 15 Ιουνίου

Θεματολογία ημερίδων 2016

• «Τι κρέας προτιμούν οι Έλληνες, από πού συνηθίζουν να το αγοράζουν και τι ζητούν από τον κρεοπώλη τους»; Έρευνα αγοράς του περιοδικού MEAT PLACE σε συνεργασία με την εταιρεία Interview* (Στοιχεία 2016) * Η Interview είναι διαπιστευμένη και έγκριτη εταιρεία ερευνών.

• Οι νομοθεσίες αδειοδότησης που διέπουν τα κρεοπωλεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.

• Οι ισχύουσες διατάξεις για  “ζεστή γωνιά”, σήμανση προϊόντων, υγειονομικούς και αγορανομικούς ελέγχους κ.α.

• Οι απαιτήσεις για τη δημιουργία επιχείρησης MEAT & GRILL (κρεοπωλείο – ζεστή γωνιά – λιανική πώληση)

• Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020.

• Παρουσίαση νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό κρεοπωλείων & εργαστηρίων.

 

Για να παρακολουθήσετε τις ημερίδες ή για να συμμετέχετε ως χορηγός σε αυτές επικοινωνήστε στο τηλ.: 210 9010040 ή αποστείλετε email στο info@meatplace.gr

Συνεχής ενημέρωση για τις ημερίδες και για να εκτυπώσετε την πρόσκληση επισκεφτείτε το www.meatplace.gr

 

Για την πρόσκληση της Χαλκίδας πατήστε ΕΔΩ

 

Για το πρόγραμμα της Χαλκίδας πατήστε ΕΔΩ

 

Για την πρόσκληση της Πάτρας πατήστε ΕΔΩ

 

Για το πρόγραμμα της Πάτρας πατήστε ΕΔΩ

You might also like