2ο MEAT PLACE TOUR 2016: Την Κυριακή, 10 Απριλίου η 3η ημερίδα στην πόλη της Ξάνθης

Στην πόλη της Ξάνθης, την Κυριακή 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 3η κατά σειρά ενημερωτική ημερίδα του MEAT PLACE TOUR 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hotel Z Palace, που βρίσκεται επί της οδού Τέρμα Γεωργίου Κονδύλη. (ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ.)

Κεντρικός τίτλος της ημερίδας είναι «Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση» και οι βασικοί ομιλητές είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του κρέατος και της επεξεργασίας του, κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ και της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής καθώς και στελέχη επιχειρήσεων από τον τομέα του εξοπλισμού και της τεχνολογίας.

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για φοιτητές και σπουδαστές του συγκεκριμένου αντικειμένου.

 

Πρόγραμμα ημερίδων MEAT PLACE TOUR 2016

 

Οι ημερίδες απευθύνονται στα κρεοπωλεία, στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, στις βιοτεχνίες, στις βιομηχανίες, στους παραγωγούς και στους κτηνοτρόφους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι τόποι διεξαγωγής έχουν ως εξής:

 

  • Χαλκίδα – Τετάρτη, 30 Μαρτίου
  • Πάτρα – Κυριακή, 3 Απριλίου
  • Ξάνθη – Κυριακή, 10 Απριλίου
  • Βέροια – Τετάρτη, 13 Απριλίου
  • Βόλος – Κυριακή, 17 Απριλίου
  • Αθήνα – Κυριακή, 22 Μαΐου
  • Ρόδος – Κυριακή, 5 Ιουνίου
  • Θεσσαλονίκη – Τετάρτη, 8 Ιουνίου
  • Ηράκλειο – Τετάρτη, 15 Ιουνίου

Θεματολογία ημερίδων

• «Τι κρέας προτιμούν οι Έλληνες, από πού συνηθίζουν να το αγοράζουν και τι ζητούν από τον κρεοπώλη τους»; Έρευνα αγοράς του περιοδικού MEAT PLACE σε συνεργασία με την εταιρεία Interview* (Στοιχεία 2016) * Η Interview είναι διαπιστευμένη και έγκριτη εταιρεία ερευνών

• Οι νομοθεσίες αδειοδότησης που διέπουν τα κρεοπωλεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης

• Οι ισχύουσες διατάξεις για  “ζεστή γωνιά”, σήμανση προϊόντων, υγειονομικούς και αγορανομικούς ελέγχους κ.α.

• Οι απαιτήσεις για τη δημιουργία επιχείρησης MEAT & GRILL (κρεοπωλείο – ζεστή γωνιά – λιανική πώληση)

• Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020.

• Παρουσίαση νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό κρεοπωλείων & εργαστηρίων

Για να παρακολουθήσετε τις ημερίδες ή για να συμμετέχετε ως χορηγός σε αυτές επικοινωνήστε στο τηλ.: 210 9010040 ή αποστείλετε email στο info@meatplace.gr

Συνεχής ενημέρωση για τις ημερίδες και για να εκτυπώσετε την πρόσκληση επισκεφτείτε το www.meatplace.gr

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα

Για την πρόσκληση

You might also like