MEAT PLACE TOUR 2016: Οι ημερίδες συνεχίζονται σε Ξάνθη, Βέροια και Βόλο

Οι ενημερωτικές ημερίδες του περιοδικού MEAT PLACE, που ξεκίνησαν στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και αμέσως μετά στις 3 Απριλίου στην Πάτρα, συνεχίζονται και πάνε βόρεια και κεντρικά της Ελλάδος. Επόμενοι προορισμοί είναι οι πόλεις της Ξάνθης (10 Απριλίου), της Βέροιας (13 Απριλίου) και του Βόλου (17 Απριλίου).

Το θέμα τους είναι «Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση».

 

Σε ποιους απευθύνονται

 

Οι ημερίδες απευθύνονται στα κρεοπωλεία, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, εργαστήρια, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, παραγωγούς και κτηνοτρόφους.

Η παρακολούθηση των ενημερωτικών ημερίδων είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για φοιτητές και σπουδαστές του συγκεκριμένου αντικειμένου. Ομιλητές της ημερίδας είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του κρέατος και της επεξεργασίας του, κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ και της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής καθώς και στελέχη επιχειρήσεων από τον τομέα του εξοπλισμού και της τεχνολογίας.

Οι επόμενες ημερίδες του MEAT PLACE TOUR 2016 θα πραγματοποιηθούν στις εξής πόλεις:

  • Ξάνθη, 10 Απριλίου, Hotel Z Palace (Διεύθυνση: Τέρμα Γεωργίου Κονδύλη)
  • Βέροια, 13 Απριλίου, Επιμελητήριο Ημαθίας (Διεύθυνση: Κεντρικής 3)
  • Βόλος, 17 Απριλίου, Συνεδριακό Κέντρο Forum Conference Center (Διεύθυνση: Δεληγιώργη 9, Βόλος, έναντι του ξενοδοχείου Park Hotel Volos)
  • Αθήνα, 22 Μαΐου, Golf Γλυφάδας (Διεύθυνση: Τέρμα Κ. Καραμανλή, Γλυφάδα)
  • Ρόδος, 5 Ιουνίου, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 8 )
  • Θεσσαλονίκη, 8 Ιουνίου, Αμερικανική Γεωργική Σχολή (Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 54)
  • Ηράκλειο, 15 Ιουνίου, Επιμελητήριο Ηρακλείου (Διεύθυνση: Κορωναίου 9, Ηράκλειο)

Θεματολογία ημερίδων

  • «Τι κρέας προτιμούν οι Έλληνες, από πού συνηθίζουν να το αγοράζουν και τι ζητούν από τον κρεοπώλη τους»; Έρευνα αγοράς του περιοδικού MEAT PLACE σε συνεργασία με την εταιρεία Interview* (Στοιχεία 2016) * Η Interview είναι διαπιστευμένη και έγκριτη εταιρεία ερευνών
  • Οι νομοθεσίες αδειοδότησης που διέπουν τα κρεοπωλεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης
  • Οι ισχύουσες διατάξεις για  “ζεστή γωνιά”, σήμανση προϊόντων, υγειονομικούς και αγορανομικούς ελέγχους κ.α
  • Οι απαιτήσεις για τη δημιουργία επιχείρησης MEAT & GRILL (κρεοπωλείο – ζεστή γωνιά – λιανική πώληση)
  • Παρουσίαση νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό κρεοπωλείων & εργαστηρίων

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποδοχή των επαγγελματιών και των φορέων στις δύο πρώτες ημερίδες, που ήδη πραγματοποιήθηκαν σε Χαλκίδα και Πάτρα ήταν θερμή διαβεβαιώνοντάς ότι η ανάγκη του κλάδου για ενημέρωση είναι μεγάλη.

Για να παρακολουθήσετε τις ημερίδες ή για να συμμετέχετε ως χορηγός σε αυτές επικοινωνήστε στο τηλ.: 210 9010040 ή αποστείλετε e mail στο info@meatplace.gr

 

Συνεχής ενημέρωση για τις ημερίδες και για να εκτυπώσετε την πρόσκληση επισκεφτείτε το www.meatplace.gr

Για να κατεβάσετε την τριπλή πρόσκληση των επόμενων προορισμών

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για το πρόγραμμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για το πρόγραμμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

You might also like