Η Ρόδος, ο επόμενος προορισμός του 2ου MEAT PLACE TOUR – Πρόσκληση & Πρόγραμμα

Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο και στην Αθήνα.

Επόμενος σταθμός είναι η Ρόδος και η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 8, Ρόδος). Ώρα έναρξης: 10.00 π.μ. Θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Σύλλογο Παραδοσιακών Κρεοπωλών Ρόδου.

 

Το κεντρικό θέμα της ημερίδας είναι η Ελληνική αγορά κρέατος και οι νέες τάσεις που τη διέπουν στους τομείς της  παραγωγής, επεξεργασίας, προώθησης και κατανάλωσης.

 

Επιγραμματικά θα παρουσιαστούν τα εξής θέματα:

  • Έρευνα αγοράς του περιοδικού MEAT PLACE σε συνεργασία με την εταιρεία Interview με θέμα: «Τι κρέας προτιμούν οι Έλληνες, από πού συνηθίζουν να το αγοράζουν και τι ζητούν από τον κρεοπώλη τους»; (Στοιχεία 2016).
  • Οι νομοθεσίες αδειοδότησης που διέπουν τα κρεοπωλεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.
  • Οι ισχύουσες διατάξεις για  “ζεστή γωνιά”, σήμανση προϊόντων, υγειονομικούς και αγορανομικούς ελέγχους.
  • Οι απαιτήσεις για τη δημιουργία επιχείρησης MEAT & GRILL (κρεοπωλείο – ζεστή γωνιά – λιανική πώληση).
  • Παρουσίαση νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό κρεοπωλείων & εργαστηρίων.

Τον Ιούνιο θα ολοκληρωθεί το 2ο MEAT PLACE TOUR και οι 2 τελευταίοι σταθμοί θα είναι η Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης.

Αναλυτικά οι επόμενοι σταθμοί είναι:

 

  • Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 8 Ιουνίου, Αμερικανική Γεωργική Σχολή

(Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 54, Θεσσαλονίκη)

  • Ηράκλειο, Τετάρτη 15 Ιουνίου,  Επιμελητήριο Ηρακλείου

(Διεύθυνση: Κορωναίου 9, Ηράκλειο Κρήτης)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για φοιτητές και σπουδαστές του συγκεκριμένου αντικειμένου. Μετά το πέρας της ημερίδας δίδονται στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Απευθύνεται σε

  1. Κρεοπωλεία & Μαζική εστίαση
  2. Παραγωγούς & Εργαστήρια
  3. Φάρμες εκτροφής & Κτηνοτρόφους
  4. Χονδρεμπόριο
  5. Τοπικούς παράγοντες

Για να παρακολουθήσετε τις ημερίδες ή για να συμμετέχετε ως χορηγός σε αυτές επικοινωνήστε στο τηλ.: 210 9010040 ή αποστείλετε e mail στο info@meatplace.gr

Συνεχής ενημέρωση για τις ημερίδες στο www.meatplace.gr

Για να εκτυπώσετε την πρόσκληση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να δείτε το πρόγραμμα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

You might also like