Ζαββός! Στην κορυφή της προτίμησής σας!

Η συνέπεια στην εξυπηρέτηση, η ποιότητα των προϊόντων και φυσικά η άριστη γνώση της αγοράς του ψητοπωλείου αλλά και των αναγκών της κάθε μικρής ή μεγαλύτερης επιχείρησης είναι οι αρχές εκείνες που 25 σχεδόν χρόνια τώρα οι πελάτες της επιχείρησης Σεραφείμ Ζαββός Α.Ε.Β.Ε. εμπιστεύονται και επιλέγουν.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να ξεχωρίσουν γευστικά, προσφέροντάς τους τα διάσημα και βραβευμένα προϊόντα Ζαββός, όπως τo μοναδικής συνταγής και μαεστρίας πασίγνωστο “γύρος μοσχάρι – ντονέρ”,  – που διατίθεται σε συσκευασίες των 5kg, 7kg, 10kg, 12kg, 15kg και 20kg αλλά και σε μεγαλύτερες συσκευασίες κατόπιν επιθυμίας του πελάτη – το φημισμένο κεμπάπ, τα εξαιρετικά μπιφτέκι και μπιφτέκι γεμιστό με τυρί, την παραδοσιακή σεφταλιά και φυσικά τις νέες μοναδικές αφίξεις, όπως: το μπιφτέκι burger, το γεμιστό κεμπάπ με κρέμα τυριού και το κεμπάπ λαχανικών.

Πρόκειται για προϊόντα που ξεχωρίζουν, καθώς είναι παρασκευασμένα από ολόφρεσκα, τρυφερά κρέατα και φυσικά τα καλύτερα και πιο επιλεγμένα μπαχαρικά και καρυκεύματα, που καταφέρνουν να συνδυάσουν ιδανικά τις παραδοσιακές γεύσεις με τις γευστικές προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή!

Βραβεύτηκαν στο πλαίσιο της Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών Προϊόντων της έκθεσης Meat Days,  όπου η Σεραφείμ Ζαββός Α.Ε.Β.Ε. συμμετείχε και απέσπασε: Χρυσό βραβείο για τα προϊόντα “μπιφτέκι” και “σεφταλιά” και αργυρό βραβείο για τα προϊόντα “μπιφτέκι γεμιστό”, “ντονέρ γύρος μοσχάρι” και “κεμπάπ”.

Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Καραϊσκάκη 16, στην περιοχή της Νίκαιας ενώ το υποκατάστημα και το εργοστάσιο στις Βρύσες Βαρυκό Αυλίδος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 210 4936413- 210 4922600, 22620 89843 –  22620 89805

Site: www.zavvos.gr, E-mail:  [email protected] & [email protected]

 

 

You might also like