No78 ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017
- Αφιέρωμα: Προτάσεις εξοπλισμού για το παρασκευαστήριο και τη ζεστή γωνιά κρεοπωλείου
- Συνέντευξη: Νίκος Παπαλαμπόπουλος, Νέος πρόεδρος του Συν. Κρεοπωλών Πειραιά & Νήσων «ο Αγ. Γεώργιος» «Με αγώνα, ενότητα και πείσμα θα επαναφέρουμε το ευλογημένο επάγγελμα εκεί που του αξίζει»
- ΕΔΟΚ: Οι πρώτες επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική κτηονοτροφία
- Υπογράφηκε η νέα Υγειονομική διάταξη. Οι αντιδράσεις της ΠΟΚΚ.
- Ανακοινώσεις της ΕΔΟΚ για την είσπραξη εισφορών και η αντίδραση της ‘Ενωσης Εμπόρων Κρέατος
- Νέα υγειονομική διάταξη.΄Ολες οι πρόσφατες αλλαγές.΄Αρθρο του Υγιεινολόγου κ. Αντωνίου Παπαδάκη
- Σακούλες κενού για εφαρμογές υψηλών θερμοκρασιών.΄Αρθρο του κ. Γιώργου Τσίτση, Kapelis packaging
- Ωρίμανση και τρυφερότητα του κρέατος.΄Αρθρο του Χημικού – Τεχνολόγου Τροφίμων κ. Γιάννη Βαρδουνιώτη
- Παρουσίαση κρεοπωλείου ALL ABOUT MEAT "ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ"
- Νέα διοικητικά συμβούλια Σωματείων Κρεοπωλών
- Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες