Στήθος πανέ. Και ορεινό…και προψημένο!

Η ΠΙΝΔΟΣ, γνωρίζοντας τις αυξανόμενες  ανάγκες του καταναλωτή, δεν σταματά να αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα και κωδικούς, ανοίγοντας νέους δρόμους στη γεύση και την ευκολία των καταναλωτών. Τα νέα, προψημένα,  είναι μια πρόταση με τη γνωστή εγγύηση και ποιότητα της ΠΙΝΔΟΣ.

Μεταξύ αυτών των προϊόντων είναι και το Στήθος Πανέ. Παρασκευάζεται από ολόκληρο κομμάτι φιλέτου από στήθος κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ που μαρινάρεται με μίγμα μπαχαρικών, πανάρετε και ψήνεται. Κάθε κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ παράγεται σε άριστες συνθήκες, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Εκτρέφεται σε ορεινό περιβάλλον, που βρίσκεται σε υψόμετρο πάνω από 700 μέτρα και ο καθαρός αέρας και απόλυτα ελεγμένη φυτική διατροφή δίνουν στο κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ την αυθεντική γεύση του ορεινού.

Για την παραγωγή των έτοιμων ψημένων προϊόντων της (Στήθος Πανέ, Φιλέτο Πανέ, Κροκέτες, Κεφτεδάκια, Μπιφτέκι Χειροποίητο, Cordon Blue (Γεμιστό με τυρί και ζαμπόν), Chicken Nuggets, Φτερούγες Ψημένες, Μπιφτέκι Special, Ψημένες Μπουκιές, Ψημένο Φιλετάκι και Μπιφτέκι Burger), η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η σημερινή τεχνολογία της πτηνοτροφίας.

Ακολουθείται μέθοδος συσκευασίας σε τροποποιημένες ατμόσφαιρες πάντα για την παράδοση των καλύτερων προϊόντων στους καταναλωτές της. Η ΠΙΝΔΟΣ σας προσφέρει εξασφαλισμένη ποιότητα και ασύγκριτη γεύση!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΝΔΟΣ

Τηλ.: 26510 57500-6 • www.pindos-apsi.gr

You might also like