Μεμβράνες συσκευασίας κρέατος του οίκου Berry Plastics

Η HELLAGRO είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στον τομέα συσκευασίας και αγροτικών εφαρμογών. Με την 16ετή επιτυχημένη πορεία της η HELLAGRO κατέχει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς στους τομείς των υλικών συσκευασίας τροφίμων, συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Ένα από τα πλέον γνωστά υλικά είναι οι μεμβράνες τροφίμων, οι οποίες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες κοινοτικές οδηγίες και κανονισμούς περί υγιεινής των τροφίμων από την Berry Plastics, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η HELLAGRO. Η Berry Plastics είναι ο μεγαλύτερος αμερικάνικος οίκος παραγωγής πλαστικών υλικών συσκευασίας, με πάνω από 20.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τζίρο που ανέρχεται στα 7 δις δολάρια.

Οι μεμβράνες της χωρίζονται σε διάφορους τύπους, ανάλογα με την κατηγορία τροφίμων για την οποία προορίζονται. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και μεγέθη και είναι ειδικά κατασκευασμένες για τη συσκευασία κρέατος, πουλερικών και επεξεργασμένων προϊόντων αυτών. Με την άριστη διαύγεια και ελαστικότητά τους προσδίδουν στο συσκευασμένο προϊόν άρτια εμφάνιση και μέγιστη προστασία από εξωγενείς παράγοντες επιμόλυνσης.

HELLAGRO A.E.

Τηλ.: 210 5584310 – 14 • www.hellagro.gr

You might also like