No 79 / 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

  • Διπλό αφιέρωμα: Αλλαντικά & Μπαχαρικά. Εκλεκτά προϊόντα με ελληνική σφραγίδα που κατακτούν την εγχώρια και τη διεθνή αγορά
  • Συνέντευξη: Χρήστος Βογιάννου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Provil: «Επενδύουμε στην ποιότητα δημιουργώντας προϊόντα που δίνουν προστιθέμενη αξία στο κρέας»
  • Εκδόθηκαν οι αναθεωρημένοι Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ
  • Χανιώτες κρεοπώλες εκπροσωπούν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών
  • Υπόμνημα ΠΟΚΚ προς Τσιρώνη για την αναγραφή προέλευσης: «Δεν λειτουργήσατε σωστά το θεσμό της ΕΔΟΚ»
  • Kαρυκεύματα και πρόσθετα στη βιομηχανία κρέατος – Flavor VS Taste. ‘Αρθρο του κ. Νίκου Κασαλιά
  • Εύκαμπτα υλικά συσκευασίας για ψήσιμο. ‘Αρθρο του κ. Γιώργου Τσίτση, Kapelis packaging
  • Η VITELCO δημιούργησε καινούργια γραμμή παραγωγής και αποστέωσης
  • Παρουσίαση κρεοπωλείου Σκλαβούνος
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες

You might also like