No 79 / 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
- Διπλό αφιέρωμα: Αλλαντικά & Μπαχαρικά. Εκλεκτά προϊόντα με ελληνική σφραγίδα που κατακτούν την εγχώρια και τη διεθνή αγορά
- Συνέντευξη: Χρήστος Βογιάννου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Provil: «Επενδύουμε στην ποιότητα δημιουργώντας προϊόντα που δίνουν προστιθέμενη αξία στο κρέας»
- Εκδόθηκαν οι αναθεωρημένοι Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ
- Χανιώτες κρεοπώλες εκπροσωπούν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών
- Υπόμνημα ΠΟΚΚ προς Τσιρώνη για την αναγραφή προέλευσης: «Δεν λειτουργήσατε σωστά το θεσμό της ΕΔΟΚ»
- Kαρυκεύματα και πρόσθετα στη βιομηχανία κρέατος – Flavor VS Taste. ‘Αρθρο του κ. Νίκου Κασαλιά
- Εύκαμπτα υλικά συσκευασίας για ψήσιμο. ‘Αρθρο του κ. Γιώργου Τσίτση, Kapelis packaging
- Η VITELCO δημιούργησε καινούργια γραμμή παραγωγής και αποστέωσης
- Παρουσίαση κρεοπωλείου Σκλαβούνος
- Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες