Η BIZERBA θα συμμετέχει στη σημαντική έκθεση λιανικού εμπορίου NRF

Η Bizerba θα συμμετέχει σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο χώρο του λιανικού εμπορίου, τη NRF, που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη, στις 14-16 Ιανουαρίου 2018.

Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Bizerba είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, με ισχυρή δέσμευση απένταντι στους πελάτες της αλλά και στους δικούς της ανθρώπους. Οι πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία, στο χώρο του λιανεμπορίου, προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς. Στην έκθεση η εταιρεία θα παρουσιάσει τη «γέφυρα» που ενώνει την παράδοση «από τη φάρμα στο πιρούνι» με τη νέα online (διαδραστική) εμπειρία αγορών.

Η Bizerba με τη μεγάλη γκάμα λύσεων που διαθέτει μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη (ολιστική) εμπειρία. Τα πάντα από τη βιομηχανία, στη λιανική, στο λογισμικό. Με τη Bizerba μπορείτε με αξιοπιστία να κάνετε τις αγορές σας online και offline!

Η εταιρεία καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στην έκθεση και να λάβουν δωρεάν προσκλήσεις εισόδου. Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 210 6127600, www.bizerba.gr

You might also like