Το SelfCookingCenter XS της Rational βραβεύτηκε στα Γερμανικά Design Awards 2018

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Rational, το SelfCookingCenter XS είναι o νικητής στα  Γερμανικά Design Awards 2018 στην κατηγορία «Κουζίνα». Η διάσημη, διεθνής κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από την πρωτοποριακή δύναμη του combi-steamer και έδωσε το βραβείο στη Rational AG. Οι επαγγελματίες σεφ το έχουν αγαπήσει για τις δυνατότητές του και τη λειτουργία του και τώρα το SelfCookingCenter XS διακρίθηκε και ξεχώρισε και για την πολύ καλή εξωτερική του εμφάνιση. Η μικρή συσκευή υψηλής απόδοσης εντυπωσίασε τη διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων, που είπαν σχετικά: «Το SelfCookingCenter XS είναι μια πολύ μικρότερη έκδοση του μεγαλύτερου αδελφού του – αλλά με την ίδια δύναμη και απόδοση, ένα εξαιρετικό σχέδιο που επεκτείνει τις δυνατότητες σχεδιασμού κουζίνας». Για τον Peter Wiedemann, Τεχνικό Διευθυντή της Rational AG, αυτό ήταν μια μεγάλη αναγνώριση: » Έχουμε λάβει πολλά βραβεία για το υψηλό πρότυπο παραγωγής μας, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που βραβευόμαστε για το design μας, το οποίο αντανακλά επίσης την καλή υποστήριξη της Busse Design».

Το SelfCookingCenter XS μπορεί να είναι η μικρότερη μονάδα στην οικογένεια Rational, με βάθος 55,5 cm και πλάτος 65,5 cm, αλλά είναι ίσως ίσο με τα μεγάλα αδέλφια της από πλευράς απόδοσης, νοημοσύνης και αποτελεσματικότητας. Η μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο σημαίνει επίσης ότι οι σεφ δεν χρειάζεται να συμβιβάζουν τα αποτελέσματα μαγειρέματος, την ποιότητα και την ευελιξία.

Το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού απονέμεται κάθε χρόνο από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού και τιμά τα καινοτόμα προϊόντα και έργα, τους κατασκευαστές και τους σχεδιαστές τους. Μετά από μια αυστηρή προεπιλογή περίπου 2.000 υποψηφίων, το SelfCookingCenter XS ορίστηκε και τελικά ονομάστηκε νικητής στην κατηγορία «Κουζίνα».

Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη στις 9 Φεβρουαρίου 2018, όταν το Συμβούλιο Σχεδιασμού θα διοργανώσει επίσης έκθεση προβολής των βραβευμένων προϊόντων και εκδήλωση για την παρουσίαση των νικητών.

RATIONAL International AG

Site: www.rational-online.com

 

You might also like