Νο 82/ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
- Διπλό Αφιέρωμα: Παραδοσιακά λουκάνικα απ΄όλη την Ελλάδα & Φούρνοι κάπνισης
- Συνεντεύξεις: Μανώλης Δατσέρης • Χρυσοβαλάντης Μπιτόπουλος
- Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Υπεραγοράς Κρεάτων ΑγνοMarket Meat στη Δάφνη
- Νέα σειρά Marbled Meat της SVA από επιλεγμένα βοοειδή και ράτσες Normande και Charolaise
- Η Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- ΒΙΟΕΡΓΕΞ Αφοί Σαλάτα ΑΒΕΕ: Η PFS (Παπαγεωργίου Food Service ΑΒΕΕ) εγκατέστησε το βραβευμένο αυτοματοποιημένο μηχάνημα μοριακής ανίχνευσης παθογόνων παραγόντων BAX Q7 System Instrument του κορυφαίου οίκου Hygiena
- Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες