Για ξεκούραστη εργασία η ORTHOFEET προτείνει τα επαγγελματικά σαμπό της Birkenstock Professional

Η εταιρεία ORTHOFEET είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Birkenstock Professional. Συνεργάζεται με βιομηχανίες τροφίμων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρεοπωλεία και εξειδικευμένα καταστήματα με εξοπλισμό και ρουχισμό επαγγελματιών. Τα στελέχη της έχουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση και προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υγιεινή του ποδός και για την σωστή επιλογή υποδήματος.

Διαθέτει στην ελληνική αγορά τα επαγγελματικά σαμπό της Birkenstock Professional, που κατασκευάζονται στη Γερμανία από το 1774. Πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές υποδημάτων εργασίας και  είναι πιστοποιημένα με TUV GS και ISO.  Αποτελούν την κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών παγκοσμίως. Χρησιμοποιούν high tech υλικά για απαράμιλλες ιδιότητες. Δεν κρατούν βακτηρίδια, η  σόλα τους είναι αυτοκαθαριζόμενη  λόγω των βαθιών αυλακώσεων (self cleaning outsole).

Πλένονται στους 60οC και διαθέτουν προσθαφαιρούμενα ορθοπεδικά πέλματα (πλενόμενα στους 30oC) με όλα τα σημεία στήριξης και αποφόρτισης. Αντικραδασμικά για ξεκούραστη εργασία εξαλείφουν τους πόνους στα γόνατα, στη μέση και στον αυχένα που προκαλούνται από την ορθοστασία. Είναι αντιολισθητικά με τον υψηλότερο βαθμό των παγκοσμίων standards SRC (λάδια, νερά, λίπος κλπ). Φτιάχνονται από μονοκόμματη κατασκευή πολυουρεθάνης (PU φιλική στο δέρμα) με υψηλή αντοχή στη τριβή και την θερμότητα. Διαθέτουν μακροζωία και προσφέρουν ασφάλεια, άνεση και υγιεινή.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 210 9840636, 6944571100 • E-mail: info@orthofeet.gr

You might also like