Νέα στρατηγική συνεργασία της G-LOGIC με τη Χρονογραφική ΑΕ για τη βιομηχανία

Σε νέα στρατηγική συνεργασία προχώρησαν οι εταιρείες Χρονογραφική Α.Ε. και G Logic A.E. με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένης λύσης στην βιομηχανία και στον επαγγελματία.

Η εταιρεία Χρονογραφική Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974, παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις υψηλής τεχνολογίας στην λιανική και βιομηχανική ζύγιση. Έχει ήδη στο ενεργητικό της πάνω από 500 εγκατεστημένες εφαρμογές σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις.

Από το 1999, η G Logic Α.Ε. διαθέτει προηγμένες ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, με πλήρη υποστήριξη. Ο στόχος της G Logic Α.Ε. είναι να προσφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης με δυνατότητα λειτουργίας από οποιαδήποτε συσκευή (Η/Υ, Tablet, Smart Phone).

Οι δυο εταιρείες, αφού κατόρθωσαν να υλοποιήσουν τη σύνδεση της ολοκληρωμένης πλατφόρμας Terra ERP της G Logic Α.Ε. με τα ζυγιστικά συστήματα της Χρονογραφική Α.Ε., έρχονται να δώσουν μοναδικές λύσεις στην βιομηχανία και στον επαγγελματία, καλύπτοντας πλήρων της ανάγκες μηχανογράφησης και εξοπλισμού.

Το ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης Terra ERP, καλύπτει πλήρως όλους τους τομείς μιας επιτυχημένης επιχείρησης και περιλαμβάνει: ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, CRM, WMS, HR, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ ΓΙΑ SMARTPHONE KAI TABLETS, ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ, ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ και BI.

Τα ζυγιστικά συστήματα της Χρονογραφικής Α.Ε. περιλαμβάνουν αυτόματες μηχανές ζύγισης και επικόλλησης ετικέτας, επιτραπέζιους, εναέριους και επιδαπέδιους ζυγούς, ελεγκτές βάρους και πλήρη σειρά αυτόματων εκτυπωτικών συσκευών.

Ο τελικός πελάτης με την παραπάνω λύση συνεργασίας εξασφαλίζει την απολυτή συνεργασία του εξοπλισμού του με το λογισμικό Terra ERP, παρέχοντας του αξιοπιστία , οικονομία και ευελιξία καθώς και τον πλήρη έλεγχο της εμπορικής και παραγωγικής του διαδικασίας.

You might also like