Νέα συνεργασία MULTIVAC – RUHLE σε Ελλάδα και Κύπρο

H MULTIVAC ΕΛΛΑΣ πρωτοπόρος στον τομέα της συσκευασίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά,  ανακοινώνει  την άμεση συνεργασία της με την εταιρεία Rühle GmbH, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της επεξεργασίας κρέατος, για τη βιομηχανία αλλαντικών και κρέατος.

Η αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιρειών έρχεται να καλύψει με αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη για ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα της επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος και αλλαντικών.

Η MULTIVAC ΕΛΛΑΣ αναλαμβάνει μέσω του δικτύου πωλήσεων της να διαθέτει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά το σύνολο των προϊόντων της Rühle GmbH, όπως βαρέλες μάλαξης-μαριναρίσματος, κυβοκοπτικά μηχανήματα καθώς και βελονιστές κρέατος. Επιπρόσθετα με το εξιδεικευμένο τεχνικό τμήμα της, η MULTIVAC ΕΛΛΑΣ αναλαμβάνει πλήρως την εγκατάσταση το service και την προμήθεια ανταλλακτικών στους πελάτες της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

H  Rühle GmbH με τη συνεργασία αυτή αποκτά  μέσω της MULTIVAC ΕΛΛΑΣ, μεγαλύτερη πρόσβαση στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά με δυναμικότερη παρουσία, σε συνδυασμό με την άριστη  και άμεση εξυπηρέτηση των Ελλήνων και Κύπριων πελατών,  που για περισσότερο από δέκα χρόνια, προσφέρει μέσω του  δικτύου της.

Η ΜULTIVAC ΕΛΛΑΣ από την πλευρά της αποκτά ένα αξιόπιστο και επιτυχημένο συνεργάτη στη  διεθνή βιομηχανία επεξεργασίας κρεάτων και αλλαντικών, που δεσμεύεται για την άμεση και αμέριστη στήριξη της Ελληνικής αγοράς.

Οι δύο εταιρείες εγγυώνται μέσω της άψογης συνεργασίας τους, να ενισχύσουν την παρουσία τους στη βιομηχανία κρέατος και αλλαντικών, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις με την καλύτερη σχέση ποιότητας-κόστους καθώς και αποτελεσματικότερες λύσεις στα θέματα επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος και αλλαντικών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

MULTIVAC HELLAS Μ.Ε Π Ε

Λ. ΣΠΑΤΩΝ 61, 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. : 2106619621-2 FAX : 2106619662

www.multivac.gr , e-mail: info@multivac.gr

You might also like