Χωριάτικο λουκάνικο “ΠΙΝΔΟΣ”, από 100% φρέσκο, ορεινό κοτόπουλο

Ένας νέος άνεμος ελευθερίας φυσάει στα αλλαντικά! Έρχεται από την οροσειρά της Πίνδου και έχει την υπογραφή του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό τη νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από ορεινό κοτόπουλο, 100% φρέσκο, χωρίς γλουτένη και χωρίς καμία απολύτως πρόσμειξη με άλλα κρέατα.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει πικάντικο σαλάμι, hot dog, λουκάνικο Φρανκφούρτης, λουκάνικα κοκτέιλ, παριζάκι, ρολό καπνιστό και φιλέτο καπνιστό και συμπληρώνει επάξια το κυρίαρχο προϊόν του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ στην κατηγορία των αλλαντικών: το μοναδικό χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ, ήδη βραβευμένο με δύο χρυσά αστέρια στον διεθνή διαγωνισμό του iTQi στις Βρυξέλλες τον Ιούνιο του 2017.

Η γκάμα των αλλαντικών από ορεινό κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ περιλαμβάνει νέες γεύσεις σε συνδυασμό με χαμηλά λιπαρά, απελευθερώνοντας έτσι την απόλαυση. Παράλληλα, κρατάει αναλλοίωτες όλες τις αξίες που έφεραν την ΠΙΝΔΟΣ στην πρώτη θέση προτίμησης της ελληνικής οικογένειας: Μοναδική νοστιμιά, φρεσκάδα και απόλυτη ασφάλεια από τη φάρμα ως το πιάτο μας.

Το χωριάτικο λουκάνικο “ΠΙΝΔΟΣ” είναι ένα μίγμα από ολόκληρο κρέας κοτόπουλου και μπαχαρικά. Το παραπάνω μίγμα, οδηγείται στον αναμικτήρα όπου μαζί με άλλες πρόσθετες ύλες γίνεται το τελικό μίγμα. Ακολουθεί η συσκευασία του σε φυσικό χοιρινό έντερο, το βράσιμο και η κάπνιση, έτσι ώστε η εσωτερική θερμοκρασία του προϊόντος να φθάσει στους 75˚C. Τέλος η συντήρησή του γίνεται στους 0˚C έως 4˚C.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 26510 57502-6 • E mail: [email protected] • Site: www.pindos-apsi.gr

You might also like