ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ: Γευστικό Burger από 100% μοσχαρίσιο κρέας νεαρής ηλικίας

Εκπληκτικής και ξεχωριστής γεύσης είναι το Burger, που παρασκευάζει η εταιρεία ΚΑΣΙΔΗΣ  από 100% μοσχαρίσιο και μόνο κρέας νεαρής ηλικίας με μείγματα φυσικών μπαχαρικών και καρυκευμάτων. Από το 1885, με τη δημιουργία του πρώτου παραδοσιακού κρεοπωλείου στο Ζάρκο Τρικάλων, μέχρι και σήμερα το όνομα ΚΑΣΙΔΗΣ έχει ταυτιστεί με το εκλεκτό και ποιοτικό κρέας. Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση, η εταιρεία εξελίχθηκε σήμερα σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος με έδρα τον Τύρναβο Λάρισας που πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Με εμπειρία, γνώση, μεράκι και άριστες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τις βέλτιστες μεθόδους παραγωγής, παράγονται καθημερινά τα πιο εκλεκτά και γευστικά κρέατα καλύπτωντας πλήρως τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης.

Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή και εμπορία προϊόντων κρέατος άριστης ποιότητας και γεύσης καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα στελέχη της: «Όραμα μας, ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης. Εσείς!»

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 2410 831520 • mail: [email protected] • Site: www.kasidissa.gr

You might also like