Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η 1η ημερίδα των Βαλκανικών χωρών, του ομίλου MULTIVAC

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Ημερίδα των Βαλκανικών χωρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3/5/2018 στο Ξενοδοχείο Sani beach στη Σάνη της Χαλκιδικής.

Η 1η ημερίδα των Βαλκανικών χωρών, με συμμετοχή από Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία και Ρουμανία, είχε σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ανάγκη εφαρμογής καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων, εναρμονισμένων με τις ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, την προώθηση της άψογης συνεργασίας των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου MULTIVAC, την ανταλλαγή απόψεων, και τον εντοπισμό τυχόν αδύναμων στοιχείων στην Βαλκανική Αγορά.

Επίσης συζητήθηκε εκτενώς η μελλοντική οδηγία της Ε.Ε. σχετικά με τα ανακυκλούμενα υλικά συσκευασίας. Η Multivac ως πρωτοπόρος στον κλάδο της συσκευασία έχει, ήδη στα άμεσα σχέδια της, την ολοκληρωμένη απάντηση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η επιτυχημένη διοργάνωση της 1ης Ημερίδας των Βαλκανικών χωρών άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες. Η Ελληνική φιλοξενία και η ομορφιά της Χαλκιδικής άφησαν στους συμμετέχοντες τις καλύτερες αναμνήσεις από τη διαμονή τους στην Ελλάδα.

Η Multivac Ελλάς ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες του 1ου Συνεδρίου των Βαλκανικών χωρών και πιστεύει ότι η συνέχιση του θεσμού είναι απόλυτα σίγουρη.

MULTIVAC HELLAS Μ Π Ε

Λ. Σπάτων 61, 153 44 Γέρακας, Αθήνα

ΤΗΛ. : 2106619621-2 FAX : 2106619662

www.multivac.gr , email : info@multivac.gr

You might also like