Οργανώστε πετυχημένες εμπορικές συναντήσεις μέσω της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018

Η o.mind creatives διοργανώτρια εταιρεία της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10-12 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, δίνει φέτος μια μοναδική ευκαιρία στους εκθέτες για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη από τη συμμετοχή τους στην έκθεση και να έχουν στοχευμένες και αποδοτικές εμπορικές συναντήσεις.

Όσες εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει ή πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση, αυτομάτως θα κατηγοριοποιούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτουν και θα εντάσσονται σε μια data base που θα μπορεί εύκολα ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης να βρει τις κατηγορίες που τον ενδιαφέρουν και θα ήθελε να επισκεφθεί στην έκθεση. Δύο μήνες πριν την έναρξη της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες σε Ελλάδα και εξωτερικό και θα τους καλεί μέσω της πλατφόρμας αυτής να οργανώσουν τις συναντήσεις τους.

‘Ετσι η επιτυχημένη πλατφόρμα συντονισμού και οργάνωσης εμπορικών συναντήσεων, που έχει χρησιμοποιήσει η o.mind Creatives σε άλλες εκθέσεις της κατά το έτος 2017, θα προσαρμοστεί και στις ανάγκες της MEAT & GRILL DAYS 2018, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα η έκθεση για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή στην έκθεση επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της o.mind creatives για να εξασφαλίσετε έγκαιρα μια θέση στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός των κλάδων κρέατος και μαζικής εστίασης.

o.mind creatives 210 9010040 [email protected] www.meatdays.gr

 

You might also like