Η 6η έκθεση «MEAT & GRILL DAYS 2018» διαμορφώνει τις νέες τάσεις στο κρέας

Κρέας και μαζική εστίαση, μια δυναμική σχέση αλληλεπίδρασης, κάτω από την ίδια στέγη!

‘Ολος ο κόσμος του κρέατος και της μαζικής εστίασης θα συγκεντρωθεί και φέτος στη μοναδική, εξειδικευμένη, κλαδική έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018.

Διευρυμένη σε θεματολογία και προϊόντα, με νέο σχεδιασμό, νέες ενότητες και πολλές διεθνείς συμμετοχές θα αποτελέσει το γεγονός του φετινού φθινοπώρου, το γεγονός που περιμένουν όλοι οι επαγγελματίες του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις της αγοράς, όλοι οι νέοι παραγωγοί και τα προϊόντα τους, όλες οι προτάσεις εξοπλισμού για τις επιχειρήσεις σας.

Οι προετοιμασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν η 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά το εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς. Είναι αξιοσημείωτο το έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής που έχουν εκδηλώσει μεγάλες και σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

Την πρόθεσή τους και την επιθυμία τους για συμμετοχή στην έκθεση έχουν εκδηλώσει επίσης και οι Ελληνικές Περιφέρειες, μέσω των οποίων ανερχόμενοι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο μεγάλο, κλαδικό, εκθεσιακό γεγονός και να παρουσιάσουν τις νέες δημιουργίες τους σε ένα ιδιαίτερα ευρύ κοινό.

Διεθνείς συμμετοχές από Ευρωπαϊκές και Βαλκανικές χώρες θα δώσουν και φέτος το δυναμικό «παρών» αποδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον του κόσμου για τις διεθνείς εκθέσεις, που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η o.mind creatives, ενδιαφέρον που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας.

Αυτό επίσης που κάνει την έκθεση να ξεχωρίζει και αποτελεί το δυνατό της σημείο είναι οι επισκέπτες της, που προέρχονται αμιγώς από το χώρο του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

Ποια προϊόντα να διαλέξω για την επιχείρησή μου, ποιες είναι οι νέες τάσεις των καταναλωτών στη διατροφή, ποιους παραγωγούς να εμπιστευτώ, πώς θα εξοπλίσω το κατάστημά μου, πώς θα διαμορφώσω το χώρο μου, με ποιο τρόπο θα διευρύνω το πελατολόγιο μου και πώς θα γίνω πιο ανταγωνιστικός και περισσότερο αποδοτικός σε μια αγορά που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται;

Απαντήσεις σε αυτά και σε πολλά ακόμη ερωτήματά σας, επαγγελματικές λύσεις από τους leader της αγοράς θα βρείτε στην εξειδικευμένη έκθεση MEAT & GRILL DAYS.

Στη φετινή διοργάνωση θα γίνουν πλήθος εκδηλώσεων για:

κρεοπώλες – chef – επιχειρηματίες εστίασης – βιομηχανίες κρέατος – παραγωγούς

  • Σεμινάριο για την ωρίμανση κρέατος και τη διαχείριση στο ψήσιμο (STEAK SHOW)
  • Κοπές Μοσχαρίσιου κρέατος
  • Κοπές Πρόβειου κρέατος και νέα προϊόντα
  • Ημερίδες για την πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση κρέατος
  • Β2Β Εμπορικές συναντήσεις με αγοραστές από Ελλάδα & Εξωτερικό
  • Διαγωνισμοί και επιδείξεις για κρεοπώλες
  • Αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων κρέατος

Η 6η διοργάνωση της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 θα διεξαχθεί παράλληλα με άλλες 2 επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν στα τρόφιμα:

  • Την 5η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση για την Γαλακτοκομία και Τυροκομία στη χώρα μας.
  • Την έκθεση FROZEN FOOD, η οποία παρουσιάζει: λύσεις στις υπηρεσίες Food Logistics & διανομής τροφίμων, εξοπλισμό και συστήματα βιομηχανικής ψύξης, κατεψυγμένα τρόφιμα

Υποστηρικτές της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS είναι το ανανεωμένο περιοδικό

MEAT PLACE, το γνωστό περιοδικό GRILL Magazine και καθώς και οι ιστοσελίδες www.meatplace.gr  και www.grillmagazine.gr

 

Πληροφορίες – Διοργάνωση

o.mind creatives

τηλ. 210 9010040,

info@omind.gr,  www.meatdays.gr

 

 

 

 

You might also like