Η εταιρεία ACM-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ συμμετέχει στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Η εταιρεία ACM-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ κάνει την εμφάνισή της στον χώρο της δόμησης πριν είκοσι δύο χρόνια, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει λύσεις και εξειδίκευση σε κάθε χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερα για τους χώρους επεξεργασίας τροφίμων που απαιτούν προστασία από μηχανικές, θερμικές και χημικές καταπονήσεις, ασφάλεια στην εργασία και εύκολο καθαρισμό, η ACM καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες τους με το klinker πλακίδιο της INTERBAU-BLINK, τα επιφανειακά συστήματα αποστράγγισης της LEONI και τις ειδικές κόλλες και σιλικόνες της OTTOCHEMIE, υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.

 

Η εξειδίκευση, η άμεση εξυπηρέτηση και η παρακολούθηση του έργου σε κάθε στάδιο του, είναι τα χαρακτηριστικά που  κάνουν την ACM να ξεχωρίζει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και να δημιουργεί μακροχρόνιες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

 

 

Για να μάθετε περισσότερα  για την εταιρεία ACM-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.acm.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr.

 

 

You might also like