Η Oscar Hellas στην MEAT & GRILL DAYS με επαγγελματικά ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας

Η εταιρεία Oscar Hellas δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο από το 1970. Η επιτυχής και ανοδική πορεία της εταιρείας οφείλεται τόσο στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει  όσο και στο άψογα καταρτισμένο προς το αντικείμενο προσωπικό της.

Η πολύχρονη εμπειρία της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει ιδανικές λύσεις  σε θέματα  εργονομίας  και εξοικονόμησης ενέργειας που είναι τα σημαντικότερα για κάθε πελάτη.

Έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ και γενικότερα πελατών που προέρχονται από τον χώρο του εμπορίου τροφίμων.

Το όραμά της είναι να διατηρήσει την ανάπτυξή της, ως η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού επαγγελματικών ψυγείων, προσφέροντας στους πελάτες της, ευρεία γκάμα επιλογών.

Η αποστολή της Oscar Hellas είναι να γίνει η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των έργων εξοπλισμού επαγγελματικών ψυγείων  καλύπτοντας τις προσδοκίες των πελατών της.

 

Για να μάθετε περισσότερα  για την εταιρεία Oscar Hellas επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.oscar-hellas.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr.

You might also like