Νέα μηχανήματα παρασκευής χειροποίητου σουβλακίου από την εταιρεία Φουντούκας Θεόδωρος – Crazysouvle στην MEAT & GRILL DAYS 2018

Η εταιρεία Φουντούκας Θεόδωρος – Crazysouvle συμμετέχει στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS για πολλοστή φορά. Φέτος παρουσιάζει την ολοκληρωμένη της γκάμα μηχανημάτων που αφορούν στην παρασκευή σουβλακίων.

 

 

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της βέλγικης εταιρείας PINTRO που κατασκευάζει μηχανές παρασκευής χειροποίητου σουβλακίου και της ιταλικής εταιρείας VN SRL που κατασκευάζει αυτόματες μηχανές παρασκευής σουβλακίων.

Στη φετινή MEAT & GRILL DAYS η εταιρεία Φουντούκας Θεόδωρος – Crazysouvle θα παρουσιάσει επιπλέον δύο νέα καινοτόμα προϊόντα δικής της ευρεσιτεχνίας και κατασκευής.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Φουντούκας Θεόδωρος – Crazysouvle επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.crazysouvle.gr

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018 από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

You might also like