Σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού υπέρ-υψηλής πίεσης παρουσιάζει η Kärcher Center Kaloterakis στην MEAT & GRILL DAYS 2018

Η Kärcher είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς συνυφασμένη με τον καθαρισμό. Τα μηχανήματά της επιλέγονται για την αντοχή, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και την καινοτομία τους από όλους. Παρακολουθώντας τις ανάγκες των πελατών βασίστηκε στη συνεχή εξέλιξή της για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και η Kärcher Center Kaloterakis υπό τη διεύθυνση του Δ. Καλοτεράκη. Η εταιρεία λειτουργεί με γνώμονα την καθοδήγηση του πελάτη για την επιλογή του μηχανήματος που θα καλύψει  τις απαιτήσεις του. Σκοπός είναι η άριστη εξυπηρέτηση. Όπως δηλώνει ο ίδιος, η επιτυχία της επιχείρησής και η επιβίωσή της οφείλονται στ’ ότι ο ίδιος και η ομάδα του δεν επαναπαύονται.

 

 

Η συνεχής εξέλιξη, η παρακολούθηση της αγοράς και η προσαρμογή στις δυσκολίες της εποχής τους οδήγησαν σήμερα να έχουν σταθερούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

«Έχουμε πελάτες από κάθε περιοχή. Μεγάλες βιομηχανίες μέχρι παραδοσιακές οικοτεχνίες. Οι ίδιοι οι πελάτες μας συστήνουν νέους. Είναι σημαντικό ο άλλος να ξέρει πως ανά πόσα ώρα θα απαντήσεις στην ερώτησή του, θα κάνεις το καλύτερο δυνατό για να γίνει η δουλειά του σωστά και όχι για να αποκομίσεις μόνο χρήματα.

 

 

Γνωρίζουν πως είμαστε σε θέση να κάνουμε επίδειξη του μηχανήματος, στον χώρο τους σε συνθήκες πραγματικής εργασίας. Επίσης, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε ορισμένους κλάδους με χαμηλές τιμές στα μηχανήματα, που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις τους» αναφέρει ο κ. Καλοτεράκης και συνεχίζει: «Φέτος παρέχουμε εκπτώσεις σε μηχανήματα υπέρ-υψηλής πίεσης που απευθύνονται σε γαλακτοβιομηχανίες και βιομηχανίες κρέατος.

Μας ενδιαφέρει ο πελάτης να επιτυγχάνει την άριστη απολύμανση στον χώρο του, να εξοικονομεί χρόνο και να έχει οικονομικό όφελος. H εγγύηση του ονόματος Kärcher σε συνδυασμό με τις νέες τιμές καθιστούν κερδισμένη τη μονάδα παραγωγής/επεξεργασίας. Θέλουμε να στηρίξουμε – όσο περνάει από το χέρι μας – την ελληνική πρωτογενή παραγωγή» καταλήγει ο κ. Καλοτεράκης.

 

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Kärcher Center Kaloterakis επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.karcher-center-kaloterakis.gr.

 

 

 

 Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018 από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

 

You might also like