Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. με θέμα την καινοτομία στη βιομηχανία τροφίμων

 

Ο τομέας κατάρτιστης & επικοινωνίας της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση εκδήλωσης που οργάνωσε το Σάββατο 23/6/2018, στην Αθήνα με θέμα :«Καινοτομία στην βιομηχανία τροφίμων-Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και τη διάθεση στην αγορά».

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς και το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν την ημερίδα.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές:

Νίκο Βαλέτ, Χημικό Μηχανικό, Group R&D Director Chipita S.A.

Δήμητρα Χούχουλα, Επίκουρο Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής

Αντώνη Καναβούρα, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μαρούλα Μαλιαχόβα, Υπ. Μάρκετινγκ Συνεταρισμού ΘΕΣ-ΓΑΛΑ

Εύα Κωνστανίνη, Βιοτεχνολόγο MSc , Έρευνα & Ανάπτυξη Vioryl A.E.

Ιωάννη Σμαρνάκη, Πρόεδρο ΠΕΤΕΤ – Διευθυντή Εργοστασίου και R&D, Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα & Σοκολάτα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους φοιτητές Λυδία Βαλάση και Μαρίνο Ξαγοράρη εκ μέρους της ομάδας που κέρδισε προσφάτως το πρώτο βραβείο επιχειρηματικότητας του Γεωπονικού Π.Α. οι οποίοι μας παρουσίασαν το προϊόν που σχεδίασαν » ΈλληνFood: Αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανιών και καρπών B’ διαλογής από την ελληνική γη με σκοπό την παρασκευή βιολειτουργικών αλεύρων».

Συγχαίρουμε ιδιαιτέρως το μέλος της διοίκησης Παναγιώτη Μανιατέα, για την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης και τα μέλη μας Παναγιώτα Βλάχου, Παναγιώτα Παυλοπούλου, Κωνσταντίνο Τζόγια και Κοντάκο Σταύρο που τον πλαισίωσαν.

Όπως δεσμευτήκαμε στους συμμετέχοντες, θα επανέλθουμε με νέα εκδήλωση ευρύτερης θεματολογίας».

 

You might also like