Τις νέες τάσεις στο κρέας διαμορφώνει η 6η διεθνής έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Ο κλάδος του κρέατος είναι ένας “ζωντανός οργανισμός” που δεν σταματά να εξελίσσεται. Έχει δυναμική, ανοδική τάση και σίγουρα έχει μέλλον. Οι επαγγελματίες του χώρου δεν σταματούν να αναπτύσσουν τις τεχνικές τους και να αναζητούν συνεχώς νέα προϊόντα και νέες κοπές για να τις εντάξουν στις επιχειρήσεις τους και να τις προτείνουν στους πελάτες τους.

Όποιος θέλει να είναι ενημερωμένος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου δεν θα λείψει από την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018 που διαμορφώνει τις νέες τάσεις της αγοράς. Και αυτό το καταφέρνει με το να παρουσιάζει τους ανθρώπους, τα έργα τους, τις δράσεις και τις νέες ιδέες τους που αφορούν τόσο στον εξοπλισμό των επιχειρήσεων όσο και στα προϊόντα κρέατος και μαζικής εστίασης.

Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018 το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα αποτελέσει το μοναδικό σημείο συνάντησης όλων όσων ασχολούνται με το κρέας και τις υπηρεσίες food service και έχουν σκοπό μέσω της ενημέρωσης που θα λάβουν και μέσω της συμμετοχής τους στα δρώμενα της διοργάνωσης να εξελιχθούν ως επαγγελματίες, να γίνουν ανταγωνιστικοί και να ξεχωρίσουν στον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Το τριήμερο αυτό θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό όλες οι νέες τάσεις της αγοράς, όλοι οι νέοι παραγωγοί και τα προϊόντα τους, όλες οι προτάσεις εξοπλισμού για τις επιχειρήσεις σας.

Η 6η έκθεση «MEAT & GRILL DAYS 2018» είναι φέτος διευρυμένη σε θεματολογία και προϊόντα, με νέο σχεδιασμό, νέες ενότητες και πολλές διεθνείς συμμετοχές και θα αποτελέσει το γεγονός του φετινού φθινοπώρου, το γεγονός που περιμένουν όλοι οι επαγγελματίες του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

Σημαντικές εταιρείες – Περιφέρειες – Διεθνείς συμμετοχές

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φέτος θα συμμετέχουν στη διοργάνωση μεγάλες και σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους δύο κλάδους γνωρίζοντας ότι μόνο όφελος μπορούν να έχουν από την παρουσία τους στη σημαντικότερη έκθεση των 2 κλάδων.

Είναι αξιοσημείωτο επίσης ότι την πρόθεσή τους και την επιθυμία τους για συμμετοχή στην έκθεση έχουν εκδηλώσει και οι Ελληνικές Περιφέρειες, μέσω των οποίων ανερχόμενοι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο μεγάλο, κλαδικό, εκθεσιακό γεγονός και να παρουσιάσουν τις νέες δημιουργίες τους σε ένα ιδιαίτερα ευρύ κοινό.

Και βέβαια δεν θα λείπουν οι διεθνείς συμμετοχές από Ευρωπαϊκές και Βαλκανικές χώρες που θα δώσουν και φέτος το δυναμικό «παρών» αποδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον του κόσμου για τις διεθνείς εκθέσεις, που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η o.mind creatives, ενδιαφέρον που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας.

Απάντηση σε κάθε ερώτημα

Ποια προϊόντα να διαλέξω για την επιχείρησή μου, ποιες είναι οι νέες τάσεις των καταναλωτών στη διατροφή, ποιους παραγωγούς να εμπιστευτώ, πώς θα εξοπλίσω το κατάστημά μου, πώς θα διαμορφώσω το χώρο μου, με ποιο τρόπο θα διευρύνω το πελατολόγιο μου και πώς θα γίνω πιο ανταγωνιστικός και περισσότερο αποδοτικός σε μια αγορά που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται;

Απαντήσεις σε αυτά και σε πολλά ακόμη ερωτήματά σας, επαγγελματικές λύσεις από τους leader της αγοράς θα βρείτε στην εξειδικευμένη έκθεση MEAT & GRILL DAYS.

Πλούσιο  πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων

Όσοι επισκεφτούν την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018 πέρα από την ενημέρωση που θα λάβουν για όλα τα νέα προϊόντα και τους εξοπλισμούς που διαθέτει η αγορά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που καλύπτουν μια τεράστια γκάμα θεμάτων και αφορούν στον κλάδο του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind creatives από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018 έχει ετοιμάσει για το εκθεσιακό κοινό επιδείξεις, διαγωνισμούς, αξιολογήσεις, συνέδρια και ημερίδες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και παράλληλα θα τους δώσουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε αυτές είτε μέσω συζητήσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο των ημερίδων είτε μέσω συμμετοχής τους σε διαγωνισμούς και επιδείξεις, που – όπως κάθε φορά- αναδεικνύουν τα νέα ταλέντα του κλάδου.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo οι επισκέπτες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εξής παράλληλες εκδηλώσεις:

 

  1. Steak Show

Σεμινάριο κοπής, διαχείρισης και ψησίματος steak για επαγγελματίες chef και τεχνίτες κρέατος. Η εκδήλωση αυτή αποσκοπεί στο να προσφέρει γνώση πάνω στην τέχνη της κοπής μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος καθώς και να μοιραστεί μυστικά στο μαρινάρισμα και ψήσιμο για ένα τέλειο American Steak.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες μάγειρες, chef, ψήστες και γενικότερα επαγγελματίες που διαχειρίζονται ήδη steak ή θέλουν να το εντάξουν στο μενού τους.

 

  1. ‘Ελληνες Κρεοτέχνες

Οι ‘Ελληνες Κρεοτέχνες θα δώσουν δυναμικό “παρών” στη φετινή διοργάνωση και θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο της έκθεσης δύο σημαντικές εκδηλώσεις:

  • 1η επίσημη Πανελλήνια συνάντηση των Ελλήνων Κρεοτεχνών.
  • Επαγγελματική επίδειξη νέων, ειδικών κοπών, δημιουργίας παρασκευασμάτων και προβολής βιτρίνας από την ομάδα επιδείξεων Ελλήνων Κρεοτεχνών.

 

  1. Έρχεται ο 5ος διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος

Ο σημαντικός και πολυαναμενόμενος διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος  πραγματοποιείται, όπως κάθε φορά, στο πλαίσιο της έκθεσης και αποτελεί θεσμό για τον κλάδο και ισχυρό μέσο ανάδειξης των ικανοτήτων και της δημιουργικότητας των Κρεοπωλών Ελλάδος.  Υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ.

 

  1.  Εκδηλώσεις ΠΕΤΕΤ 

Η δραστήρια Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της έκθεσης δύο σημαντικές εκδηλώσεις θέμα τα αλλαντικά – κρεατοσκευάσματα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα:

  • Επιστημονική ημερίδα με θέμα “Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων”.
  • Διαδραστικό Workshop με θέμα ” Νέεςπροσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων”.

 

  1. Εμπορικές συναντήσεις B2B

Σε συνεργασία με δίκτυα εμπόρων εσωτερικού & εξωτερικού που ενδιαφέρονται να εισάγουν και να διακινούν ελληνικά προϊόντα για το foodservice θα διεξαχθούν εμπορικές συναντήσεις με εκθέτες και επισκέπτες. Οι συναντήσεις σε μεγάλο μέρος τους θα συντονιστούν από το ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο εμπόρων εξωτερικούς με παρουσία σε 15 ευρωπαϊκές χώρες και 5.500 σημεία πώλησης και διανομής ελληνικών προϊόντων (supermarkets, delicatessen, εστιατόρια).

 

  1.  6η Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος & Κρεατοσκευασμάτων 

Η καθιερωμένη αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας θα διεξαχθεί και στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018. Στόχος και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του γευστικού πλούτου των εγχώριων αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, η προβολή των Ελλήνων παραγωγών και η προώθηση των προϊόντων τους τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

 

  1. Ημερίδα Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ

Στο πλαίσιο της έκθεσης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιήσει ημερίδα για τις τρέχουσες εξελίξεις στη νομοθεσία και για τις ταμειακές μηχανές. Παράλληλα θα κάνει τιμητική εκδήλωση για τα ιστορικά στελέχη της Ομοσπονδίας.

 

Μαζί 2 σημαντικές επαγγελματικές εκθέσεις

Η 6η διοργάνωση της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 θα διεξαχθεί παράλληλα με άλλες 2 επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν στα τρόφιμα:

  • Την 5η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση για την Γαλακτοκομία και Τυροκομία στη χώρα μας.
  • Την έκθεση FROZEN FOOD, η οποία παρουσιάζει: λύσεις στις υπηρεσίες Food Logistics & διανομής τροφίμων, εξοπλισμό και συστήματα βιομηχανικής ψύξης, κατεψυγμένα τρόφιμα

 

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας στη διοργάνωση εκθέσεων εγγυάται την άρτια διοργάνωση της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS και τη συνεχή ανάπτυξή της σε όλους τους τομείς.

 

Μέρες & ‘Ωρες λειτουργίας

Σάββατο 10 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Κυριακή 11 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

 

Τόπος διεξαγωγής

Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Σπάτα Αττικής

Δηλώστε συμμετοχή στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για τους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης για να αναδείξετε τις επιχειρήσεις σας και να ενημερωθείτε για όλα τα τεκταινόμενα του επαγγέλματός σας.

Υποστηρικτές της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS είναι το ανανεωμένο περιοδικό MEAT PLACE, το γνωστό περιοδικό GRILL Magazine και καθώς και οι ιστοσελίδες www.meatplace.gr  και www.grillmagazine.gr

 

Πληροφορίες – Διοργάνωση

o.mind creatives

τηλ. 210 9010040, info@omind.gr,  www.meatdays.gr

 

 

 

You might also like