Τα εργαστήρια ERGANAL συμμετέχουν στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Τα εργαστήρια ERGANAL παρέχουν εργαστηριακές και συμβουλευτικές υπηρεσίες με αποδέκτες τις παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις τροφίμων.

Υποστηρίζουν καθημερινά τις ανάγκες του R&D, παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα μικροβιολογικών και χημικών αναλύσεων.

Kαθημερινά το εργαστηρίο  διεξάγει διερεύνηση σε παθογόνα/μη παθογόνα βακτήρια, αλλοιογόνους μικροοργανισμούς, ζύμες/μύκητες, όπως επίσης και όλες οι φυσικοχημικές παράμετροι της κλασσικής και ενόργανης χημικής ανάλυσης όπως επιμολυντές, μέταλλα, βιταμίνες, συντηρητικά, διαθρεπτικά και πρόσθετα συστατικά.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο σε συνδυασμό με την εξειδίκευση, τα εργαστήρια ERGANAL έχουν καθιερωθεί ως το πλέον ειδικευμένο εργαστήριο στην  αξιολόγηση διατηρησιμότητας τροφίμων με ειδικά πρωτόκολλα επιταχυμένων δοκιμών σταθερότητας, αξιολόγησης της υφής και της οξειδωσιμότητας.

Για να μάθετε περισσότερα  για τα εργαστήρια ERGANAL επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.erganal.gr, στείλτε email στο info@erganal.gr ή πατήστε ΕΔΩ.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

You might also like