Ο Όμιλος Θεοδώρου στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018!

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετέχει στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018. Στο περίπτερο του (Hall 2 | Stand A30)  ο Όμιλος Θεοδώρου θα παρουσιάσει έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αυτόματης ζύγισης & επικόλλησης ετικέτας για προϊόντα μεταβλητού βάρους από την Espera, τα οποία προσφέρουν  ευελιξία, ακρίβεια ζύγισης, ταχύτητα, ευκολία χρήσης, επεκτασιμότητα  και δυνατότητα διασύνδεσης με συστήματα ERP, MES κ.ά.

Επιπλέον, θα παρουσιάσει λύσεις βιομηχανικής ζύγισης  και προηγμένα συστήματα ελέγχου βάρους από τη Mettler-Toledo.

Τέλος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου του Ομίλου Θεοδώρου, θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες λύσεις για την ιχνηλασιμότητα προϊόντων στη γραμμή παραγωγής, οι οποίες ανήκουν στη σουίτα λύσεων Digiman του Ομίλου.

 

 

Οι λύσεις αυτές συνοδεύονται από προϊόντα όπως ασύρματα τερματικά, scanners και  ασύρματα δίκτυα των κορυφαίων οίκων Zebra (πρώην Motorola), Extreme, Datalogic.

Ο Όμιλος Θεοδώρου (www.theodorougroup.com) είναι ένας από τους 100 μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματοποίησης και αύξησης παραγωγικότητας για τη βιομηχανική συσκευασία και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Για να μάθετε περισσότερα  για τον Όμιλο Θεοδώρου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.theodorougroup.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

 

 

You might also like