Βουβαλίσια λουκάνικα, υψηλής διατροφικής αξίας από την εταιρεία του κ. Νάσου Κοκκώνα « Το Χασαπάκι» - Meatplace

Βουβαλίσια λουκάνικα, υψηλής διατροφικής αξίας από την εταιρεία του κ. Νάσου Κοκκώνα « Το Χασαπάκι»

 

Στη Ροδόπολη Σερρών, στην περιοχή της Κερκίνης, δραστηριοποιείται η επιχείρηση του Νάσου Κοκκώνα, « Το Χασαπάκι». Η επιχείρηση εκτός των υπολοίπων κρεάτων και παραγώγων τους, παρασκευάζει και τυποποιεί μια μεγάλη σειρά προϊόντων μόνο με βουβαλίσιο κρέας (σουτζουκάκι, λουκάνικο, καπνιστό κρέας, σαλάμι, καβουρμά και burger χωρίς γλουτένη). To βουβαλίσιο κρέας που χρησιμοποιούν, προέρχεται από βουβάλια που εκτρέφονται στις όχθες της λίμνης Κερκίνης και του ποταμού Στρυμόνα, αυτό το κρέας αποτελεί το κύριο συστατικό με το οποίο παρασκευάζουν τα βουβαλίσια λουκάνικα, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά βουβαλίσιο κρέας συνδυασμένο με ποικιλία μπαχαρικών και μυρωδικών σε τέτοια αναλογία ώστε να πετυχαίνουμε ένα γευστικό αλλά ταυτόχρονα «ελαφρύ» προϊόν. Μία γνωστή νοστιμιά και ένας εκλεκτός μεζές από 100% βουβαλίσιο επιλεγμένο κρέας με ελάχιστα καρυκεύματα, γι’ αυτούς που αγαπούν τη γεύση του καθαρού κρέατος. Το βουβαλίσιο κρέας είναι το κόκκινο κρέας με τα χαμηλότερα λιπαρά και εξαιρετικά υψηλή διατροφική αξία!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 23270 22093, 6977 226943 • E mail: info@toxasapaki.grSite: www.toxasapaki.gr

 

You might also like