Πιο ζουμερό κρέας με τις mini βαρέλες μάλαξης VH1 & VH2 της εταιρείας ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

 

Η ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε το σχεδιασμό της mini βαρέλας μάλαξης VH1. Έπειτα από 1,5 χρόνο συνεχών δοκιμών και εξέλιξης, η εταιρεία ανέλαβε την εξ’ ολοκλήρου κατασκευή και διάθεση στην αγορά της πρώτης mini βαρέλας μάλαξης VH1, η οποία συνάντησε αμέσως την θετική ανταπόκριση των επαγγελματιών. Οι ισχυρές δυνατότητες και πολλαπλές χρήσεις της συγκεκριμένης μηχανής, το περιορισμένο μέγεθος της, σε συνδυασμό με τιμή εισόδου στην αγορά σε τιμή κόστους, την καθιστούν ιδανική και απαραίτητη λύση για τα σύγχρονα κρεοπωλεία και τις ανερχόμενες επιχειρήσεις εστίασης που επιθυμούν να ανταποκριθούν πρώτοι και με αποτελεσματικό τρόπο στη σύγχρονη απαίτηση των τελικών καταναλωτών για πιο μαλακό και τρυφερό κρέας. Με τη mini βαρέλα επιτυγχάνεται πιο ζουμερό κρέας, με αυξημένη διατηρησιμότητα και διατροφική αξία του τελικού προϊόντος. Οι δυνατότητες που η mini βαρέλα μάλαξης VH1 προσφέρει στον επαγγελματία είναι εντυπωσιακές. Ενδεικτικά με την VH1 ζυμώνονται και μαρινάρονται γύρος, σουβλάκια, κιμάδες, μπιφτέκια, κεμπάπ, μπέργκερ, κοτόπουλα, λουκάνικα, μπριζόλες και παναρισμένα φιλέτα.

Η δυναμική παρουσία και απήχηση της mini βαρέλας μάλαξης VH1 οδήγησε την εταιρεία στο σχεδιασμό και κατασκευή της mini βαρέλας μάλαξης VH2, η οποία προσφέρει επιπλέον αξιόλογα προγράμματα, ως φυσική εξέλιξη της VH1. Η συγκεκριμένη βαρέλα σχεδιάστηκε ώστε να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες ανάγκες της αλλαντοποιίας, αλλά και τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τοπικές και παραδοσιακές συνταγές ως ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Επιπλέον, ένα ακόμα πλεονέκτημα των mini βαρελών μάλαξης VH1 και VH2 είναι ότι προσφέρουν στα κρεοπωλεία και στις επιχειρήσεις εστίασης την τεχνολογία της βιομηχανίας, επωφελούμενοι ενός προϊόντος  υψηλούς υπεραξίας. Ακόμα, καλύπτονται με εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα χρόνο. Οι διαστάσεις των βαρελών είναι 75cm πλάτος, 110cm μήκος και 60cm ύψος, με βάρος κατασκευής 87 κιλά.

INFO:

Τηλ. 210 5577930

Email: [email protected]

Site: www.psihogios-proodos-texniki.gr

 

You might also like