Κουτιά και σάκους διανομής φαγητού για ζεστές και κρύες παραδόσεις θα παρουσιάσει η BOX Factory ΕΠΕ στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Η εταιρεία Box Factory ΕΠΕ εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή κουτιών και ισοθερμικών σάκων  διανομής  φαγητού. Η πολύχρονη εμπειρία της στον κλάδο μεταφοράς φαγητού έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο ευχαριστημένων πελατών μεταξύ των οποίων και σημαντικές εταιρείες μαζικής εστίασης με πολλά υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η πρόσφατη  σύναψη συνεργασία μεταξύ της BOX Factory ΕΠΕ και της e-food, σφραγίζει για άλλη μια φορά την αναγνωρισιμότητα της ποιότητας των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της BOX Factory είναι κατά κύριο λόγο κουτιά διανομής φαγητού, προσαρμόσιμα σε δίκυκλα οχήματα, τα οποία, σύμφωνα με την αποκλειστική και κατοχυρωμένη πατέντα της εταιρείας, είναι ταυτόχρονα τα πλέον κατάλληλα θερμομονωτικά και άθραυστα εργαλεία για την κάθε επιχείρηση που διανέμει αγαθά όπως φαγητό και καφέ.

 

 

Το έμπειρο και άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της σχεδιάζει και κατασκευάζει κουτιά διανομής σε 4 διαφορετικά μεγέθη  για να καλύψει τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Και οι 4 τύποι κουτιών προσαρμόζονται κατάλληλα στα οχήματα διανομής με γερούς ιμάντες δέσης. Ταυτόχρονα αποτελούν εγγύηση διαχρονικότητας καθώς είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στον χρόνο πολύ περισσότερο από τα μέχρι πρόσφατα κουτιά διανομής που κυκλοφορούσαν στην αγορά.

Επιπρόσθετα η BOX Factory ΕΠΕ εξοπλίζει τον επιχειρηματία και με θερμομονωτικούς σάκους διανομής για όλους τους τύπους φαγητού και αγαθών, ολοκληρώνοντας έτσι την 100% αναλλοίωτη μεταφορά τους.

Τον Αύγουστο στην γκάμα των προϊόντων της θα προστεθεί και το κουτί διανομής για εταιρείες courier.

Όλα τα είδη κουτιών διανομής που φέρουν την σφραγίδα της BOX Factory ΕΠΕ έχουν 10 χρόνια εγγύηση!

 

 

Κύριο μέλημα της Box Factory ΕΠΕ είναι να κτίζει και να διατηρεί στενή και πιστή σχέση με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Στέκεται πάντα με σεβασμό δίπλα στον πελάτη της σε οποιαδήποτε επιθυμία του, υποστηρίζοντας τις επιχειρηματικές του ανάγκες και καλύπτοντας άμεσα τις τεχνικές απαιτήσεις.

Η Box Factory ΕΠΕ λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση από το 2018 και όλα τα διοικητικά μέλη της δραστηριοποιούνται στην παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας  από το 1998 και έχουν άριστη γνώση και εξειδίκευση του αντικειμένου.

Για να μάθετε περισσότερα  για την εταιρεία Box Factory ΕΠΕ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.boxfactory.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

 

 

 

 

You might also like