Η δραστήρια Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Νέες προσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων».
Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 από τις 14.00-17.00 στο χώρο συνεδριάσεων του Metropolitan Expo.
Πρόκειται για ένα διαδραστικό workshop, που θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, επιδείξεις και ερωταπαντήσεις – επικοινωνία με τους συμμετέχοντες.
Αναλυτικά οι εισηγητές και τα θέματα που θα αναπτύξουν έχουν ως εξής:
- Παναγιώτης Παναγιώτου, Τεχνολόγος Τροφίμων
«Ενισχυτικά γεύσεις σε αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα»
- Ιωάννης Παπαησαϊου, Τεχνολόγος Τροφίμων
«Οργανοληπτικά ελαττώματα αλλαντικών θερμικής επεξεργασίας και αλλαντικών ωρίμανσης – αίτια»
- Μαργαρίτα Τσάκωνα, Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων
«Επισήμανση – Αλλεργιογόνα σε αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα»
- Ιωάννης Γιαβάσης, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας
«Αλλαντικά χωρίς νιτρικά»
Επίσης στο πλαίσιο της παράλληλης έκθεσης DAIRY EXPO η ΠΕΤΕΤ θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 10/11/2018 , 14.00-18.00 επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων».
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 επισκεφτείτε το www.meatdays.gr