Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS για τα αλλαντικά και τα κρεατοσκευάσματα

 

Η δραστήρια Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Νέες προσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων».

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 από τις 14.00-17.00 στο χώρο συνεδριάσεων του Metropolitan Expo.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό workshop, που θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, επιδείξεις και ερωταπαντήσεις – επικοινωνία με τους συμμετέχοντες.

 Αναλυτικά οι εισηγητές και τα θέματα που θα αναπτύξουν έχουν ως εξής:

  1. Παναγιώτης Παναγιώτου, Τεχνολόγος Τροφίμων

«Ενισχυτικά γεύσεις σε αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα»

  1. Ιωάννης Παπαησαϊου, Τεχνολόγος Τροφίμων

«Οργανοληπτικά ελαττώματα αλλαντικών θερμικής επεξεργασίας και αλλαντικών       ωρίμανσης – αίτια»

  1. Μαργαρίτα Τσάκωνα, Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων

«Επισήμανση – Αλλεργιογόνα σε αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα»

  1. Ιωάννης Γιαβάσης, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας

«Αλλαντικά χωρίς νιτρικά»

Επίσης στο πλαίσιο της παράλληλης έκθεσης DAIRY EXPO η ΠΕΤΕΤ θα πραγματοποιήσει το  Σάββατο 10/11/2018 , 14.00-18.00 επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων».

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παράλληλες εκδηλώσεις  της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 επισκεφτείτε το www.meatdays.gr

 

You might also like