1η Πανελλήνια συνάντηση των Ελλήνων Κρεοτεχνών & επίδειξη επαγγελματικών κοπών στη MEAT & GRILL DAYS

 

Η δραστήρια Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών θα έχει δυναμική παρουσία στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης η Ομάδα επιδείξεων των Ελλήνων Κρεοτεχνών θα παρουσιάσει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο επαγγελματική επίδειξη νέων, ειδικών κοπών, δημιουργίας παρασκευασμάτων και προβολής βιτρίνας.

Η εκδήλωση – επίδειξη, που θα είναι ανοιχτή για όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, θα περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

  • Αποστέωση
  • Τεμαχισμός
  • Ειδικός τεμαχισμός – κοπές (ελληνική, γαλλική, αμερικάνικη)
  • Δημιουργικές & Παραγωγικές μαγειρικές προτάσεις (αξιοποίηση κρέατος) σε βιτρίνα
  • Live δημιουργία παρασκευασμάτων

Την επίδειξη, που θα διαρκέσει 2 μισή ώρες περίπου, συντονίζουν πανελλαδικά ο κ. Γιάννης Χατζηγρηγορίου από τη Λέρο, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής και δημιουργός των Ελλήνων Κρεοτεχνών, ο κ. Αντώνης Καραμαλέγκος από την Αθήνα και ο κ. Νίκος Λασκαρέλλης από τη Θεσσαλονίκη με στόχο να εξασφαλίσουν ένα άρτιο εκθεσιακό γεγονός που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του χώρου.

 

 

1η Πανελλήνια συνάντηση

Σύσσωμοι οι Έλληνες Κρεοτέχνες θα συναντηθούν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 1ης επίσημης Πανελλήνιας συνάντησης, η οποία έρχεται ως συνέχεια στις τέσσερις συναντήσεις που έχουν γίνει ήδη στην Αττική και στη Βόρεια Ελλάδα, με στόχο να επισφραγίσει και να συσφίξει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις και τη δυναμική των Ελλήνων Κρεοτεχνών. Εκεί τα μέλη θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βρεθούν όλα μαζί για πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο, να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν και να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο συνεδριάσεων του εκθεσιακού κέντρου.

Στο προσεχές διάστημα θα αναρτηθούν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τη δυναμική παρουσία των Ελλήνων Κρεοτεχνών στο πλαίσιο της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018.

 

You might also like