Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της ΠΟΚΚ με το νέο Υπουργό κ. Αραχωβίτη

 

Για τα σημαντικότερα και πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των κρεοπωλών ενημερώθηκε ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης από τους κ.κ. Σταύρο Πέρρο και Σάββα Κεσίδη, πρόεδρο και γενικό γραμματέα της ΠΟΚΚ αντίστοιχα, στη συνάντηση που είχαν μαζί του και η οποία χαρακτηρίστηκε από το φιλικό κλίμα και το γόνιμο διάλογο.

 Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΚΚ αναφέρει τα εξής:

«Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κυρίου Σταύρου Αραχωβίτη στο αίτημα της ΠΟΚΚ για συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας.

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας μας  με τον Υπουργό διεξήχθη σε φιλικό κλίμα με γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο όπου  τέθηκαν τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας όπως: η αναγραφή προέλευσης στην ταμειακή, η  Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος  και οι  Σχολές Κρέατος.  Εισακουστήκαμε με ενδιαφέρον τόσο από τη Διευθύντρια του υπουργού κυρία Πόπη Κοκκινάκη, όσο και από τον ίδιο τον  Υπουργό. Ομοίως δεκτική υπήρξε κι η υφυπουργός  ΥΠΑΑΤ, κυρία Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία και δεσμεύτηκε σε συνάντηση εφ΄ όλης της ύλης το συντομότερο δυνατό.

Ευελπιστούμε για το καλύτερο κι αναμένουμε εξελίξεις».

Με εκτίμηση, από τη διοίκηση

Ο πρόεδρος, Σταύρος Πέρρος

Ο γεν. γραμματέας, Σάββας Κεσίδης

 

 

                   

 

You might also like