Επισκεφθείτε το περίπτερο της MG Equipments ABEE στην MEAT & GRILL DAYS και μάθετε πώς μπορεί να κατασκευάσει για εσάς τον επαγγελματικό εξοπλισμό του καταστήματός σας

H MG Equipments ABEE με εμπειρία 45 χρόνων στον χώρο, τις γνώσεις, τον σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό και το καταρτισμένο προσωπικό, έχει τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας τις πιο ειδικευμένες και πρωτοποριακές κατασκευές, δημιουργημένες με μόνωση ψυγείων υψηλής πίεσης διογκούμενης πολυουρεθάνης, ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η υποστήριξη της καινοτομίας, η εμπορική εκμετάλλευση της έρευνα και η συνεχής βελτίωση της ποιότητας στον τομέα της παραγωγής αποτελούν τη βασική επιχειρηματική πολιτική της εταιρείας.

 

 

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της συνολικής έκτασης 2.500 τ.μ., τα έμπειρα στελέχη της μελετούν & σχεδιάζουν και με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό έχουν την ικανότητα να κατασκευάζουν τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικότερα έργα επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης και κάθε είδους υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως καταστήματα υψηλών προδιαγραφών, κρεοπωλείων, super markets, delicatessen, εστιατορίων, ξενοδοχείων, ψητοπωλείων, αρτοποιείων ζαχαροπλαστείων κ.λπ.

H MG Equipments ABEE συνεργάζεται με αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού όπως CIAM, OFFCAR & MAPET Ιταλίας, RATIONAL Γερμανίας & A COLD Tουρκίας.

Κατασκευάζει και δημιουργεί τον εξοπλισμό του καταστήματός σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού, στον χρόνο και τον προϋπολογισμό που εσείς ορίζετε.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία MG Equipments ABEE επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mgequipments.gr.

 

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

 

You might also like