Πολλά και διαφορετικά είδη πρωτότυπων κρεατοσκευασμάτων θα παρουσιάσει η Λα Κρε α.ε. στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Η Λα Κρε α.ε., πιστή στην συνεχή ενημέρωση της πελατειακής της βάσης με την παρουσίαση καινοτόμων κρεατοσκευασμάτων, συμμετέχει στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018.

Με την καθοδήγηση του προέδρου της κ. Χριστόφορου Μπούτρου, η εξειδικευμένη ομάδα της πρωτοπορεί παράγοντας  προϊόντα που  οδηγούν την αγορά των ελληνικών κρεατοσκευασμάτων σε νέα μονοπάτια. Χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένες πρώτες ύλες κρέατος και HALAL από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού και εσωτερικού με τους οποίους συνεργάζεται επί σειρά ετών ώστε  να διασφαλίζει εγγυημένα και ποιοτικά προϊόντα.

Τα προϊόντα της διακινούνται σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 5.000 τ.μ. στην ΒΙ.ΠΕ. Βατώντα  Νέας Αρτάκης Ευβοίας.

 

 

Κατά την 23χρονη παρουσία της στην αγορά του κρέατος και της επεξεργασίας του, οι διακρίσεις κρεατοσκευασμάτων παραγωγής της όπως το Μπιφτέκι Μαύρου Χοίρου (Χρυσό βραβείο ποιότητας Meat Days 2016) και τα Λουκάνικα Μαύρου Χοίρου και Κεμπάπ Κοτόπουλου (Αργυρά βραβεία ποιότητας Meat Days 2016) και η συνεχής διεύρυνση του προσφερόμενου κωδικολογίου της, την καθιστούν, ηγέτιδα πρωτοπόρα εταιρεία με άρτια εξυπηρέτηση εταιρειών μαζικής εστίασης και super market.

Μέσα από μία ευρεία συλλογή  κρεατοσκευασμάτων καλύπτει και τις πλέον απαιτητικές  ανάγκες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα από τα επιτυχημένα προϊόντα τηςq Πανσετάκια b.b.q, κοκορετσάκια, κοντοσούβλια χοιρινά, μπιφτέκια παραδοσιακά, σεφταλιές, γύρο χοιρινού και κοτόπουλου ψημένου, burger Black Agnus, κεμπάπ μόσχου 7 μπαχαρικών, μπιφτέκι κοτόπουλου, σουβλάκια, ρολά κοτόπουλου και γαλοπούλας.

 

 

Η ομάδα της Λα Κρε α.ε. με ιδιαίτερη χαρά θα σας περιμένει στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018, από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2018, στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της για να σας παρουσιάσει την πλήρη συλλογή πρωτοποριακών κρεατοσκευασμάτων και τις ευρείες δυνατότητες συνεργασίας.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Λα Κρε α.ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.lakre.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

You might also like