Το Πολωνικό Γραφείο Εμπορίου στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

 

Το Πολωνικό Γραφείο Εμπορίου στην Αθήνα στηρίζει τις πολωνικές εξαγωγές και επενδύσεις στην ελληνική αγορά καθώς και τους Έλληνες εισαγωγείς και επενδυτές που επιθυμούν να συνάψουν συνεργασίες με τις πολωνικές επιχειρήσεις. Οι υπάλληλοι του με μεγάλη χαρά συμβάλλουν στην προώθηση της διμερούς επιχειρηματικής συνεργασίας, στη διευκόλυνση των διμερών επενδυτικών ροών και στην περαιτέρω ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Πολωνίας και Ελλάδας.

Σας περιμένουν στο περίπτερό τους (hall2, stand D30-Ε31) όπου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων του Πολωνικού Γραφείου Εμπορίου στην Αθήνα καθώς και να γνωρίσετε διάφορες εταιρείες στο τοµέα του κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Προσφέρει υποστήριξη στα B2B!

Για να μάθετε περισσότερα για το Πολωνικό Γραφείο Εμπορίου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.paih.gov.pl.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

 

 

 

 

You might also like