Αλλαντικά, σάλτσες, πίτσες και βούτυρα θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων η ΑΦΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΕΒΕ στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

H βιομηχανία τροφίμων ΑΦΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και απόδοσης με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών της μαζικής εστίασης αλλά και του λιανεμπορίου.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση ολοκληρωμένων κατηγοριών σε προϊόντα όπως: αλλαντικά, σαλάτες, σάλτσες, πίτσες και εδέσματα. Επίσης συνεχίζει δυναμικά και με μεγάλη επιτυχία την παρασκευή – τυποποίηση βουτύρων και μαργαρίνης.

 

 

Η ΑΦΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΕΒΕ πέρα από την παραγωγική της δραστηριότητα εμπορεύεται και εξυπηρετεί το δίκτυο πωλήσεων της με πλήθος κωδικών εμπορίας για την καλύτερη κάλυψη των απαιτήσεων του πελάτη.

Το όραμα ξυπνά τη δημιουργικότητα και με πάθος η εταιρεία αναζητά νέους δρόμους. Με στόχο την ανάπτυξη και ποιοτική αναβάθμιση δημιούργει νέα προϊόντα πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις του καταναλωτή.

 

 

Τα υποκαταστήματα στην Ρόδο, στα Χανιά , στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και στην Αθήνα λειτουργούν ως διαμετακομιστικό κέντρο για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για να μάθετε περισσότερα για την ΑΦΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΕΒΕ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.voulgari.gr.

 

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

 

You might also like