Νέες προσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών & κρεατοσκευασμάτων θα παρουσιάσει η ΠΕΤΕΤ στο πλαίσιο της 6ης MEAT & GRILL DAYS

Η δραστήρια Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS σεμινάριο με τίτλο: «Νέες προσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων».

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 από τις 14.00-17.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hall 2, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό workshop, που θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, επιδείξεις και ερωταπαντήσεις καθώς και επικοινωνία – διάλογο με τους συμμετέχοντες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι ομιλίες και τα θέματα εισηγήσεων έχουν ως εξής:

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με θέμα: 

«Νέες προσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων»

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • 14:00- 14:30

Προσέλευση- Εγγραφές

  • 14:30-15:00

Ελευθερία Ευδαίμων, Τεχνολόγος Τροφίμων

«Λύσεις για καθαρή ετικέτα – Αύξηση ασφάλειας & φρεσκότητας σε σκευάσματα από κόκκινο κρέας-πουλερικά ή ψάρι»

  • 15:00- 15:30

Ιωάννης Παπαησαϊου, Τεχνολόγος Τροφίμων

«Οργανοληπτικά ελαττώματα αλλαντικών θερμικής επεξεργασίας και αλλαντικών ωρίμανσης – αίτια»

  • 15:30- 16:00

Μαργαρίτα Τσάκωνα, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων

«Επισήμανση – Αλλεργιογόνα σε αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα»

  • 16:00- 16:30

Ιωάννης Γιαβάσης, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας

«Αλλαντικά χωρίς νιτρικά»

  • 16:30- 17:00

Τσιτούρης Χαρίλαος, Χημικός MSc

«Παρουσίαση ερευνητικού έργου e-PLATON»

 

Συντονιστής: Μιλένα Μαργέλη, μέλος Διοίκησης ΠΕΤΕΤ

Επίσης στο πλαίσιο της παράλληλης έκθεσης DAIRY EXPO η ΠΕΤΕΤ θα πραγματοποιήσει το  Σάββατο 10/11/2018 , 14.00-18.00 επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων».

 

You might also like