Ανακοίνωση αποκλειστικής συνεργασίας «Κρεαταγοράς Α/φοί Κούντουρου» – «Φάρμας Κουτσιώφτη» για τα προϊόντα «Άρωμα»

Η εταιρεία «Κρεαταγορά Α/φοί Κούντουρου», μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της Κυπριακής βιομηχανίας κρέατος και τα μοσχαρίσια προϊόντα «Φάρμα Κουτσιώφτη – Άρωμα» από τη Βέροια – Ελλάδα, κάτοχο του Ευρωπαϊκού βραβείου επιχειρηματικότητας για την παραγωγή και πώληση νωπού μοσχαρίσιου κρέατος, ανακοινώνουν τη σύναψη μεταξύ τους συμφωνίας. Στο πλαίσιο των στρατηγικών της στόχων για αναπτυξιακές κινήσεις και με τη σύναψη της συμφωνίας για συνεργασία, η «Κρεαταγορά Α/φοί Κούντουρου» αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση των προϊόντων της εταιρείας «Φάρμα Κουστιώφτη – Άρωμα» σε όλη την Κύπρο.

Η νέα αυτή συνεργασία σηματοδοτεί μία σημαντική προσθήκη στη γκάμα προϊόντων της Κρεαταγοράς Α/φοί Κούντουρου και αφορά αποκλειστικά το νωπό μοσχαρίσιο και βοδινό κρέας καθώς και κρεατοπαρασκευάσματα. Μέσω της διάθεσης των προϊόντων «Άρωμα» στην Κύπρο, ο καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές γεύσεις που απορρέουν από την καινοτομία και τη διεξοδική μελέτη του νωπού μοσχαρίσιου κρέατος των προϊόντων «Άρωμα».

Η Κρεαταγορά Α/φοί Κούντουρου, δημιουργήθηκε το 1988 από τα αδέλφια Αδάμο και Αντώνη Κούντουρο και μέχρι σήμερα οι σκοποί παραμένουν οι ίδιοι: η επεξεργασία και η ειδίκευση στον τομέα του κρέατος, για την παροχή υψηλής ποιότητας και υγιεινών προϊόντων στους καταναλωτές. Με την επέκταση της εταιρείας σε ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής, οι δυνατότητες έχουν αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό με εκατοντάδες επιχειρήσεων και καταναλωτών να εξυπηρετούνται σε καθημερινή βάση από τα προσφερόμενα προϊόντα κρέατος. Όλες οι εγκαταστάσεις της Κρεαταγοράς είναι πιστοποιημένες από τους διεθνείς οργανισμούς στα συστήματα ασφάλειας και υγείας τροφίμων ISO 9001, ISO 22000 καθώς και IFS (International Food Standards). Στόχος της εταιρείας είναι η πρωτοπορία στον τομέα της κρεατοπαραγωγής και της επεξεργασίας βασιζόμενη στην έρευνα, στην καινοτομία καθώς και με τη δημιουργία ευρέως φάσματος διεθνών συνεργασιών.

Η εταιρεία Σ. Κουτσιώφτης & Σία Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1976 και έχει ως αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την εμπορία νωπών κρεάτων. Η εταιρεία αποτελεί πρωτοποριακή μονάδα στον τομέα της και είναι σημείο αναφοράς για την παράδοση και την εγγύηση στην παραγωγή νόστιμου και υγιεινού κρέατος. Τα ζώα εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στην πρότυπη μονάδα της «Φάρμας Κουτσιώφτη» και διατρέφονται με ειδικό μίγμα που αποτελεί προϊόν ερευνητικού προγράμματος του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος της Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το μίγμα αυτό είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (ΟΒΙ) και είναι εμπλουτισμένο με ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, καθώς και με αρωματικά φυτά της ελληνικής φύσης όπως η ρίγανη, ο βασιλικός και ο δυόσμος, που παρέχουν φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό χρώμα και ασύγκριτο άρωμα. Το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κ. Αντρέας Κούντουρος, Διευθυντής Κρεαταγοράς Α/φοί Κούντουρου, Τηλέφωνο: +357 22658522 / email: info@kountourosbros.com

You might also like