Επέκταση εγκαταστάσεων στην έδρα της MULTIVAC, στο Wolfertschwenden, στη Γερμανία

 

Η κορυφαία εταιρεία, MULTIVAC, συνώνυμο αξιοπιστίας και εγγύησης, ξεκίνησε την κατασκευή  και επέκταση των εγκαταστάσεων στο εργοστάσιο της στο Wolfertschwenden, στην Γερμανία.

Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις προορίζονται για το νέο κέντρο παραγωγής μηχανών κοπής (slicers) και ολοκληρωμένων λύσεων κοπής. Ο νέος χώρος με επιφάνεια άνω των 17.000 τετραγωνικών μέτρων θα αποτελείται από νέα γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και χώρους παραγωγής. Η επένδυση ανέρχεται σε περίπου 35 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2020.

Καλύτερη επεξεργασία

“Τα νέα κτιριακά συγκροτήματα θα είναι το Κέντρο Εφαρμογών για την παραγωγή μηχανών κοπής (slicers) και ολοκληρωμένων λύσεων κοπής (Slicing Solutions). Με την ίδρυση της Business Unit Slicer, έχουμε κάνει ένα σημαντικό στρατηγικό βήμα προς την κατεύθυνση της «Καλύτερης Επεξεργασίας». Σχεδιάσαμε το Κέντρο Εφαρμογών με τέτοιο τρόπο ώστε οι πελάτες μας να βρεθούν σε ένα περιβάλλον που να αντικατοπτρίζει τις πραγματικές συνθήκες στις δικές τους παραγωγικές εγκαταστάσεις”  είπε στην τελετή έναρξης θεμελίωσης της επέκτασης ο κ. Hans-Joachim Boekstegers διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Παραγωγή σε πραγματικές συνθήκες

Στο νέο Κέντρο Εφαρμογών, το φάσμα των υπηρεσιών που θα προσφέρονται θα είναι παρόμοιο με εκείνο του υφιστάμενου Κέντρου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας (TIC), και συγκεκριμένα θα είναι δυνατή η παραγωγή δειγμάτων σε πραγματικές συνθήκες, καθώς και ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μηχανές κοπής και ολοκληρωμένες γραμμές κοπής MULTIVAC .

Ο χώρος παραγωγής στο ισόγειο του νέου κτιρίου θα είναι περίπου 7.500 τετραγωνικά μέτρα. Το κτίριο θα φιλοξενήσει το νέο κέντρο εφαρμογών Slicer, χώρο υποδοχής, και ένα επιπλέον εστιατόριο το οποίο θα εκτείνεται σε δύο ορόφους. Στον τρίτο όροφο θα δημιουργηθούν συνολικά 180 θέσεις εργασίας γραφείου υψηλής ποιότητας, και στους τελευταίους ορόφους θα φιλοξενηθούν συνεδριακοί χώροι.

Ο όμιλος MULTIVAC απασχολεί περίπου 5.600 εργαζομένους παγκοσμίως, 2.100 στο Wolfertschwenden. Ο χώρος παραγωγής στην περιοχή Allgäu της Γερμανίας περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα από 72.000 τετραγωνικά μέτρα. Στις αρχές του 2018 ολοκληρώθηκαν νέοι χώροι παραγωγής μηχανών συσκευασίας σε περιέκτες  (Traysealer), καθώς και πρόσθετοι χώροι γραφείων, καλύπτοντας συνολικά περίπου 4.000 τετραγωνικά μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.multivac.gr

You might also like