«Έφυγε» ο Χρήστος Σκαμάκης

 

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Σκαμάκης, πρώην δήμαρχος Λυκόβρυσης και ένα από τα δυναμικότερα στελέχη της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας «Οι Ταξιάρχες». Είχε διατελέσει για δύο συνεχόμενες τετραετίες δήμαρχος της Λυκόβρυσης (1995-2002), ενώ  στην τρέχουσα δημοτική θητεία είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Τάσου Μαυρίδη, κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν για τρία χρόνια αντιδήμαρχος.

Ο Χρήστος Σκαμάκης ήταν ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας «Οι Ταξιάρχες» και είχε διατελέσει πρόεδρος της καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ, ενώ είχε ανακηρυχθεί και επίτιμος πρόεδρος των «Ταξιαρχών».

Όπως μας ανέφερε ο κ. Βασίλης Ντεληφιλιππίδης, πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας «έφυγε από κοντά μας ένας αδερφός μας, ένας άριστος συνάδελφος, ένας δυναμικός άνθρωπος που πρόσφερε στα κοινά, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και άφησε πίσω του έργο αλλά και ήθος. Ήταν μέντορας και εμπνευστής για τις νέες γενιές συνδικαλιστών της Ένωσης μας και του κλάδου μας».

Το MEAT PLACE εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του.

Φωτο: enypografa.gr

 

You might also like